agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2016-2017 Tohum Paylaşım Etkinliği
(https)

Beğeni Düzeni596Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 05-10-2016, 12:29   #1
Ağaç Dostu.

bahcedenn's Avatar

Giriş Tarihi: 26-11-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Sadece talep eden katılımcılar için en az mesaj sayısı ve en geç üyelik tarihi hakkında önerilerinizi bekliyorum.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi birnefestoprak Mesajı Göster
Ben ilk kez tohum talep eden uyeler icin ne mesaj sayisi ne de uyelik tarihi acisindan bir kisitlama getirilmemesi gerektigini, ayni katilimcinin sonraki senelerdeki tutumuna gore kisitlamaya gidilmesinin iyi olacagini dusunuyorum. Bu, sanirim zaten kismen yapiliyor.

Ben de Sn. birnefestoprak gibi düşünüyorum. Hatta şöyle de bir örnek vereyim. Sizi instagramdan ya da facebooktan 3-5 aydır takip eden, gittiğiniz yoldan gitmek isteyen ve paylaşımlarınızı uygulamak isteyen bir takipçiniz agaclar.netten doğal olarak habersiz olabilir. Ama sizin duyurunuz ile haberdar olacaktır ve yuppiii ne de güzel bir etkinlik ve bir sürü geleneksel tohuma sahip olabileceğim diyecektir.

Alıntı:
Bizim problemimiz daha çok forumda sıfır mesajı olan üyeler ya da etkinlik başladıktan sonra üye olup tohum talep edenlerde oluyor.

Benim aklımdan geçen; üyelik tarihi en yeni etkinlikten 1 ay öncesi (söz gelimi 1 Eylül ve öncesi) ve son 3 ay içinde en az 4 mesajı olan üyeler şeklinde. Böyle yaptığımızda foruma sadece tohum almak için gelip ortadan kaybolacak kişileri önemli ölçüde elemiş oluruz, öte yandan da dozunda bir önlem olur.
1 ay sınırlaması ile demin verdiğim örnekteki gibi yeni gelecek üyelere de istemeden kısıtlama yapmış olacağız. Bunu yapmamak için ben de Sn. birnefestoprağın söylediği gibi yaparsak daha yerinde olur gibi duruyor.

Atilgan, hcorak ve mimarCI beğendi.
bahcedenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-10-2016, 19:29   #2
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bahcedenn Mesajı Göster
1 ay sınırlaması ile demin verdiğim örnekteki gibi yeni gelecek üyelere de istemeden kısıtlama yapmış olacağız. Bunu yapmamak için ben de Sn. birnefestoprağın söylediği gibi yaparsak daha yerinde olur gibi duruyor.
Peki, sıfır mesajlı olup tohum talep edenlere ne diyorsunuz? Zahmet edip kendini bile tanıtmamış.

A_NOMAD beğendi.
MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-10-2016, 19:43   #3
Ağaç Dostu.

bahcedenn's Avatar

Giriş Tarihi: 26-11-2011
Alıntı:
Peki, sıfır mesajlı olup tohum talep edenlere ne diyorsunuz? Zahmet edip kendini bile tanıtmamış.
Evet, haklısınız. Mesaj sayısı sınırlaması kaç tane uygun olur bilmiyorum ama en azından kendini samimi şekilde tanıtması gerekir.

bahcedenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-10-2016, 20:27   #4
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 19-11-2012
Yeni üyeler kendilerini tanıtıp dikim yapacakları yer hakkında (hobi bahçesi, balkon, teras vs) kısa bir bilgi verebilirler. Ayrıca geçen yıl yapılan talep sınırlamaları oldukça faydalı oldu bu yılda bu sınırlamalar devam etmeli.

Atilgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:33.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025