![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-02-2012
|
"Ektiğim" tohumlardan kırmızı yıldız çadırı, coreopsis grandiflora, bordo gülhatmi ve yumurta patlıcanı çimlendiremedim. Deşti domates uzun süren yağışlar nedeniyle çürüdü. Glayöl ve haseki küpesi şu an hasarlı durumda.. Geri kalanlardan sonra tekrar kesin bilgi veririm; defterime bakmam lazım aklımda sadece bunlar kalmış ![]() Sn loveforlife'dan Sabah Sefası İpomea : ![]() Sn Kiraz'dan Hıyar : ![]() Sn Atilgan'dan Wautoma Salatalık (maalesef sadece bir tane çimlendirebildim) : ![]() Sn bahcedenn'den Yerli Topan Patlıcan : ![]() Düzenleyen haru : 16-06-2014 saat 15:40 Neden: bitki adını yanlış yazmışım |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yüklediğiniz fotoğraftaki kabak, spagetti kabak değil, yemeklik kabak. Fotoğraflarda bir karışıklık mı oldu acaba? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-02-2012
|
Evet başlığı kontrol ettim şimdi de gerçekten etiketler karışmış.. Spagetti kabaklarım 2 kök ve daha küçükler şimdilik.. Onların fotoğrafları bir dahakine koyarım inşallah, bildirdiğiniz için teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Amcamlar buna benzer hibrit yemeklik bir kabağı, 4 sene ıslah ettikten sonra verim aldıkları bir kabak haline dönüştürdüler. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Domates ?. Bu domates inanılmaz derecede ilgimi çekmeye başladı. Durmadan yeni sürgünler çıkarıyor ve hepsi de çok güçlü gelişip tekrar sürgünler çıkarıyor. Bu döngü sürekli devam ediyor. İlk salkımlar 10'lu çiçek oluşturdu. Şuan göründüğü gibi 5 tanesi domatese döndü. Diğer çiçeklerde dönmek üzere. Bu arada diğer salkımlarda 6-7 adet çiçek var. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|