![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
|
Alıntı:
Tadını merak ediyorum demeyeceğim. Ne kadar güzel olduğunu evvelki yazdan biliyorum. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Çekirdeklik Kabak Erkek ve dişi çiçek yarın açacak. Bu sefer tozlaşma sıkıntısı yaşamayacak gibiyiz. İlk dişi çiçek hala belirsiz. Havalar bir iyi bir kötü gidince gelişmeler yavaş. 2-3 gün içinde yaa büyüyecek ya da ölecek. ![]() Early Golden Summer Crookneck 2-3 dişi çiçek var. Ama ortalıkta erkek çiçek yok. Bu yarın açacak. Artık çekirdeklik kabağın erkek çiçeği ile tozlaştırılacak. ![]() Marina Di Chioggia kabak İlk dişi çiçek gelişmeye devam ediyor. 3-4 gün içinde bir aksilik olmazsa açacak. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Salkım Süs Biberi Bizimkisi yine iş başında, bir sürü tomurcuk oluşturmuş. Bu sene bakım iyi olunca geçen seneki bitkiye göre daha güzel gelişti. ![]() Jalapeno Biber Bahçede iki kök var. İkisi de çiçek açtılar. İki ayrı 30 litrelik saksıda da birer kök var. Saksıdakilerden bir tanesi 50 cm boyuna ulaştı. Çift çatal bile oldu. Tomurcuklar çiçek açma aşamasındalar. Onlar meyve verince paylaşacağım. ![]() Arnavut biberi Üç kök var.(Bir tanede aynı bardaktan şaşırtmıştım. Ama o pek büyümüyor. Onunla dört kök.) Gelişimi yavaş ilerliyor. ![]() Not: Diğer çeşit biber ve domatesler kağıtta düzenli bir şekilde yazılıydı. Kağıdı kaybedince hatırlayabildiklerimi fotoğraflayıp yayınlıyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|