agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   2014-2015 Tohum Paylaşım Etkinliği (https://www.agaclar.net/forum/2014-2015-tohum-paylasim-etkinligi/)
-   -   Kargosunu alanlar (https://www.agaclar.net/forum/2014-2015-tohum-paylasim-etkinligi/36044.htm)

bezginkuh 07-12-2014 12:56

benim de kargom cuma günü gelmiş. Bugün aldım emeği geçen bütün arkadaşların ellerine sağlık. Yurtiçi Kargo ücretsiz mi dağıtıyor bunları?

eceyıldız 07-12-2014 14:21

Malesef benim kargom gelmedi daha hangi kargo ile gönderildiğini yazabilir misiniz acaba...

A_NOMAD 07-12-2014 15:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi eceyıldız (Mesaj 1339040)
Malesef benim kargom gelmedi daha hangi kargo ile gönderildiğini yazabilir misiniz acaba...

Eğer özel bir kargo tercihi belirtmediyseniz sizin de yurt içi kargo ile gönderilmiştir..

kaknus 07-12-2014 18:02

Kargomu dün aldım.Zahmet eden herkese çok teşekkürler.

malina 07-12-2014 20:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi LojistikMerkezi (Mesaj 1338588)
Dikkat !

Sumeyra47
Imay
ldagistan
Aleydi
yeşilkolik
çarkıfelek

Bu üyeler adreslerinde bulunamadığı için kargoları teslim edilememiş.

Kargoları hala ilgili Yurt İçi Kargo şubesinde. Gecikmeden almaları gerekiyor, aksi halde geri gönderirler.

Imay (Aldı)
Aleydi (Konudan haberdar, alacak)
yeşilkolik (Aldı)

Sumeyra47 (Sayfasına not bıraktım)
ldagistan (Son olarak 5 Aralıkta foruma uğramış)
çarkıfelek (Son olarak 24 Ekimde foruma uğramış)

birnefestoprak 07-12-2014 20:03

Kargo sirketi, aliciyi evde bulamadiginda ne oluyor? Kargo ucreti gonderenden mi tahsil ediliyor?

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi malina (Mesaj 1339147)
Son baktığımda Aleydi ve yeşilkolik bu durumdan haberdar görünüyordu. Diğer arkadaşlar da yazdılar mı?

malina 07-12-2014 20:05

Tabii :)

A_NOMAD 07-12-2014 20:53

Kargo şirketi çok uzun süre beklemez, en fazla bir hafta bekletip hemen iade yapar ve ücretini göndericiden tahsil eder diye biliyorum...
Az da talepleri yoktu diye anımsıyorum ama yapacak bir şey yok tabii ki :)

MeyveliTepe 07-12-2014 20:55

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi malina (Mesaj 1339147)
Imay (Aldı)
Aleydi (Konudan haberdar, alacak)
yeşilkolik (Aldı)

Sumeyra47 (Sayfasına not bıraktım)
ldagistan (Son olarak 5 Aralıkta foruma uğramış)
çarkıfelek (Son olarak 24 Ekimde foruma uğramış)

Özel mesaj da gönderdim.

birnefestoprak 07-12-2014 21:24

Aslinda yapilacak birsey var. Onumuzdeki sene icin bu arkadaslarin isimlerini not edecegim; benden bir talepte bulunurlarsa gondermeyecegim.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi A_NOMAD (Mesaj 1339164)
Kargo şirketi çok uzun süre beklemez, en fazla bir hafta bekletip hemen iade yapar ve ücretini göndericiden tahsil eder diye biliyorum...
Az da talepleri yoktu diye anımsıyorum ama yapacak bir şey yok tabii ki :)

birnefestoprak 07-12-2014 21:55

Siz tohum etkinliginden tohum talebinde bulunmussunuz. Tohumlar verdiginiz adrese gonderildi. Kargonuzu ne zaman teslim alacaksiniz?

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sumeyra47 (Mesaj 1339119)
Son paylaştınız fotoğraftaki bir program mı yoksa bilgisayarda mevcutmu.

mavi tutku 07-12-2014 21:56

Kargom perşembe günü geldi Çok teşekkürler

Gauke 07-12-2014 22:22

Benim de kargom ulaştı. herkese çok teşekkür ederim

sumeyra47 07-12-2014 23:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi birnefestoprak (Mesaj 1339187)
Siz tohum etkinliginden tohum talebinde bulunmussunuz. Tohumlar verdiginiz adrese gonderildi. Kargonuzu ne zaman teslim alacaksiniz?

Yurtiçi kargoyu aradım tohumları Pazartesi getireceklerini söylediler yarın öğleye kadar bekliyecem gelmezse eğer bizzat kendim şubeye gidip kargomu alacağım. Aldığımda ilgili başlıkta bildiririm.

sumeyra47 07-12-2014 23:11

Kargomu alamadım henüz yarın mutlaka şubeye gidip alacağım. Ben şubede ki görevliyi cuma günü aradım bana kargonun şubede olduğunu söyledi. Pazartesi getireceklerini söylediler eğer öğleye kadar gelmese ben kendim gidip alacağım. Çok özür dilerim yarın mutlaka burada bildiririm sevgiler..

loveforlife 07-12-2014 23:34

Kargo birkaç gün önce elime ulaştı. Elimde olmayan nedenlerden dolayı ancak şimdi yazabildiğim için öncelikle özür diliyorum. Sonrasında da bu süreçte emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyor ve sevgilerimi gönderiyorum...

Yağmurcan 08-12-2014 00:06

Benim kargom halen elime ulaşmadı, herhangi bir kargo adı belirtmemiştim. Rica etsem kargom nerede? bakabilir misiniz?

resimsel 08-12-2014 06:56

Herkese günaydın, Ben şehir dışında idim, kargom perşembe günü gelmiş güvenlik memuru alıp bana sürpriz yapmak için haber vermemiş.
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim,umarım ve dilerim keyifli bir ekim dikim olur.

bizimbahcemiz 08-12-2014 07:34

Cumartesi günü sabah uyandığımız andan itibaren eşime hadi kalk, hadi tohumlarımızı alalım, hadi bak kargo firması kapanacak diye heyecanlı heyecanlı baskı yaptım. Tohum paketimi aldım, arabaya geri dönerken yüzümde öyle bir şapşal sırıtış varmış ki, eşim de bana güldü çok. Paketi açtığımda bütün tohumlarımı tek tek inceledim, kedimiz de bi bakayım neymiş bunlar diye kafasını tohum dosyasının içine sokmaya çalıştı. Merakımız aynıydı. Şimdi pek çok tohumu dikebilmek için kış sonunun gelmesini bekliyorum hem de heyecanla. Eşim görevlendirme sebebiyle yaklaşık bir yıl kadar yanımda yok, dolayısıyla bahçe bana kaldı, daha çok çalışmam gerekiyor.
Etkinlikteki herkese çok teşekkür ederim. Umarım seneye aynı heyecanı ben de yaşayabilirim. Ellerinize sağlık.

ogicik 08-12-2014 08:28

Benim de kargom ulaştı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

pares 08-12-2014 09:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bizimbahcemiz (Mesaj 1339228)
Cumartesi günü sabah uyandığımız andan itibaren eşime hadi kalk, hadi tohumlarımızı alalım, hadi bak kargo firması kapanacak diye heyecanlı heyecanlı baskı yaptım. Tohum paketimi aldım, arabaya geri dönerken yüzümde öyle bir şapşal sırıtış varmış ki, eşim de bana güldü çok. Paketi açtığımda bütün tohumlarımı tek tek inceledim, kedimiz de bi bakayım neymiş bunlar diye kafasını tohum dosyasının içine sokmaya çalıştı. Merakımız aynıydı. Şimdi pek çok tohumu dikebilmek için kış sonunun gelmesini bekliyorum hem de heyecanla. Eşim görevlendirme sebebiyle yaklaşık bir yıl kadar yanımda yok, dolayısıyla bahçe bana kaldı, daha çok çalışmam gerekiyor.
Etkinlikteki herkese çok teşekkür ederim. Umarım seneye aynı heyecanı ben de yaşayabilirim. Ellerinize sağlık.

Sayın bizimbahce, bende geçen aynı sizin gibiydim :) heyecanınızı anlayabiliyorum;) ama o tohumları yetiştirmek gerçekten ayrı bir keyif, elimde olsa sebze bahçesinden hiç çıkmayacaktım :)

hira 08-12-2014 09:51

Geçen dönem ben evde yokken gelmişler, telefon açtılar gelip alın kargonuzu diye..

Bu senede sahabın 10'unda telefonlarıyla açtım gözümü, 'eleman servise çıktıktan sonra geldi paketiniz, gelip alırmısınız" dedi :) yıkadım yüzümü düştüm yola..

zil çalınca heyecanla koşupta açamadım kapıyı bi :)

yolgezer2001 08-12-2014 10:06

emeği geçenlere sonsuz teşekkürler kargom an itibari ile geldi..

selenga 08-12-2014 10:17

Tohumlar kargo ile cuma günü elime geçti. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ederim. Sevgiyle kalın..

eceyıldız 08-12-2014 12:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi A_NOMAD (Mesaj 1339047)
Eğer özel bir kargo tercihi belirtmediyseniz sizin de yurt içi kargo ile gönderilmiştir..

Yok belirtmedim evden de hiç çıkmadım gelip bulmama ihtimali de yok...

LojistikMerkezi 08-12-2014 14:14

DİKKAT !

Kargoları Yurt İçi ile gönderilmiş olup kargo şirketinin kayıtlarında henüz teslim edilmemiş görünen kargoların durumları aşağıdaki gibidir.

Üye Teslim_Birimi Kargo_Statüsü Kargo_Statü_Detayı
Lathspell GÜZELYALI Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede Alıcı yok/İhbar Notlu
Sumeyra47 GENÇOSMAN Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede Adres Yanlış / Yetersiz
esen-akasya ÇENGELKÖY Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede Sınırlı Teslimat Günü, Bir Sonraki Teslimat Günü İşleme Alınacak
nurani ETİMESGUT Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede Sınırlı Teslimat Günü, Bir Sonraki Teslimat Günü İşleme Alınacak
hberbul KIRIKKALE Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede Adres Yanlış / Yetersiz
Yağmurcan LİKYA Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede Geldiği Gün Transfer Yok (haftanın belirli günleri AT)
neasneap DERİNCE Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede Zaman Yetmedi
enver DÜZCE Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede Müşteri kendi alacak
metesoylemez M.KEMALPAŞA Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede Ücretinden Dolayı
bahçecik TANDOĞAN Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede Kapalı
dexar KARABÜK Gönderi Araca Yüklendi Gönderi Dağıtıma Çıktı
maki01 SULAR Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede Alıcı yok/İhbar Notlu
aliustuner FLORYA Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede Alıcı yok/İhbar Notlu
samet1466 SAMSUN Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede Sınırlı Teslimat Günü, Bir Sonraki Teslimat Günü İşleme Alınacak
Eceyıldız KÖRFEZ İRT. Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede Sınırlı Teslimat Günü, Bir Sonraki Teslimat Günü İşleme Alınacak
gmzokumus KADIKÖY İRT. Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede Sınırlı Teslimat Günü, Bir Sonraki Teslimat Günü İşleme Alınacak
ümit korkmaz STADYUM Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede Alıcı yok/İhbar Notlu
yolgezer2001 KORKUTELİ Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede Geldiği Gün Transfer Yok (haftanın belirli günleri AT)
efor SAFRANBOLU Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede Sınırlı Teslimat Günü, Bir Sonraki Teslimat Günü İşleme Alınacak
inkero GÜMÜŞPALA Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede Alıcı yok/İhbar Notlu
dogayisev SAFRANBOLU Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede Sınırlı Teslimat Günü, Bir Sonraki Teslimat Günü İşleme Alınacak
neşecan RODOSTO Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede Sınırlı Teslimat Günü, Bir Sonraki Teslimat Günü İşleme Alınacak

İadeleri önlemek için "alıcı yok, adres yetersiz,kapalı, vb." denmiş olanların acilen ilgili şubelerden alınması gerekiyor.

eceyıldız 08-12-2014 14:18

Kargom şimdi geldi emeği geçen ve canı gönülden paylaşan arkadaşlara candostlara çok çok teşekkür ederim. Ellerinize gönüllerineze sağlık sağolun arkadaşlar rabbim sizin de yüzünüzü her daim güldürsün...

Yanlışlıkla mı olmuş bilmiyorum ama belirtmek istedim Sayın h_doğanın bana gönderdikleri arasında benim olmayan iki tohum poşeti çıktı İsak adına hazırlanmış selluka ve şebboy tohumları bunlar benim mi yoksa sahibine gönderiyim mi bilgilendirirseniz sevinirim.

malina 08-12-2014 16:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi eceyıldız (Mesaj 1339336)
h_doğanın bana gönderdikleri arasında benim olmayan iki tohum poşeti çıktı İsak adına hazırlanmış selluka ve şebboy tohumları bunlar benim mi yoksa sahibine gönderiyim mi bilgilendirirseniz sevinirim.

Başkası adına hazırlanmışsa, yanlışlıkla size gitmiştir.

Arkadaşın burayı okumama ihtimaline karşı, özel mesajla tohumların cinsini ve paylaşımcısını da yazarak durumu anlatın. Onlar özellikle almak istediği tohumlar olabilir. O zaman onun adresine ödemeli olarak gönderirsiniz. Almasam da olur derse sizin olur. Karışıklık için özür dileriz.

malina 08-12-2014 16:11

Alıntı:

Ücretinden Dolayı
diye bir not var.

Anlayamadım. metesoylemez ücreti yüzünden kabul etmedi demek değildir herhalde...

gmzokumus 08-12-2014 16:28

kargomu az önce şubeden aldım, emeği geçen tüm güzel insanlara teşekkürler:)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025