![]() |
Nasıl göndereceğim? Lojistik merkezine mi göndereyim?Yoksa sayın Termiye ve akgül1a nın adreslerine mi göndereceğim?
|
Tohumlar öğleye doğru elime ulaştı. Hemen açtım, çocuklar gibi sevindim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. :)
|
Bende bugün teslim aldım, çok sevindim , gerçekten emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Karşılıksız emek veren insanlara büyük saygı duyuyorum. Tebrik ediyorum gerçekten. Umarım bu yolla tohum edinenler de en iyi şekilde tohumlarını yetiştirir , paylaşır, hem kendi yer , hem yedirir, hem de yine ekilmek üzere dağıtır. Sanıyorum o zaman karşılıksız emek veren insanların hakları ödenmiş olur diye düşünüyorum. Buna bende dahilim . Vermeden 35 kalem tohum aldım. Şu anda kendimi çok borçlu hissediyorum.
Saygılar selamlar güzel insanlar |
Arkadaşlar benim kargom ulaşmadı takip numarası varsa çok sevinirim takip etmek için ?
|
merhaba,
kargomu dün aldım, çok sevindim emeği geçen herkese teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
Bende kargomu aldım. Herkese teşekkürler.
|
Bu sabah kargomu aldım.. Emeği geçen herkes çok teşekkürler...
Herkese bereketli hasatlar |
Merhaba, benim kargom ulaşmadı takip numarası varsa çok sevinirim takip etmek için teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
Kargo elime ulaştı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık. Seneye bu tohumları yetiştirip bizde katkıda bulunuruz inşallah
.tekrar teşekkür ediyorum. |
Kargomu şuan elime aldım :) çok mutluyum emeği geçen herkese teşekür ederim :)
|
Kargom elime ulaştı.Emeği geçen herkese çok teşekkürler...
|
kargomu teslim aldım. emegi geçen bütün paylaşımcı ve dagıtımda emegi geçen bütün üyelere teşekkürler.
|
Gönderilen kargoyu aldım.Teşekkür ederim.
|
Kargoyu biraz önce aldım. Paylaşımcılara ve emeği geçen herkese teşekküler.
|
Kargom bu akşam elime geçti. Tüm emeği geçen ve paylaşımda bulunan dostlara ayrı ayrı çok teşekkür eder saygılar sunarım.
Dilerim gelecek yıl bu tohumların aynı şekilde paylaşımını yapmak nasip olur. |
Kargomu dün aldım çok sevinçliyim. Paylaşımda bulunan ve Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
|
Alıntı:
|
Dikkat !
Sumeyra47 Imay ldagistan Aleydi yeşilkolik çarkıfelek Bu üyeler adreslerinde bulunamadığı için kargoları teslim edilememiş. Kargoları hala ilgili Yurt İçi Kargo şubesinde. Gecikmeden almaları gerekiyor, aksi halde geri gönderirler. |
korgomu aldım emeği geçen ve paylaşımda bulunan herkese çok teşekkür ederim.
|
Kargomu henüz bir saat kadar önce aldım, hepsi uzun uğraşlar sonucu güzelce paketlenmiş tohumları elinize aldığınızda verdikleri mutluluk bambaşka :) Bu etkinliği hayata geçiren, koordine eden, binbir emekle yetiştirdikleri bitkilerin tohumlarını paylaşan, tohumların dağıtımında görev alan herkese çok teşekkürler.
|
Benim adıma olan kargo da bugün teslim edilmiş eşime. Emeği geçen herkese teşekkürler...
Dün Sn. birnefestoprak'ın kargosu için 5 TL ödemiş eşim. Bugün benimki için ise 8 TL talep etmişler. Fakat buna ilaveten dün biz eksik almışız deyip Sn. birnefestoprak'ın kargosu için 3 TL daha talep etmişler. |
Benim kargomu da işyerindeki arkadaşlar teslim almışlar. Bugün nöbete gidince aldım.
Kargoyu teslim alan arkadaş çok cüzi bir rakam ödediğini söyledi. Etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. |
Bende cözemedim banada dün aradığımda 4.50 dediler sonra tekrar aradım 3.50 oldu sabah almaya gittim 3 tl ödedim kargomu bugun saat 2 de aldım çok mutlu oldum cantama koydum otobüsle eve giderken üstüne sakız yapışmış birde yetmemiş gibi camur sıçradı yürürken ben eve gelip onları temizlerken paketi 3 yaşındaki kuzenim açmış yere dökmuş Allahtan sadece paketleri açıp tohumları dökmemiş sonra yanıma gelip bete abi bu ne ya dedi bende tohum dedim dohummu ? Bana dohummu aldın dedi sonra da neyse büskivi ile tohumları geri aldım :) ama çok güzeller özenle paketlenmiş her şeyi ile güzel yazı bekkeyemiycem :(
|
Sayın TCM tarafından gönderilen tohumların içinden Idagıstan arkadaşımıza ait black krim domates tohum paketi çıktı. Muhtemel olarak yanlışlıkla bana gelmiş. Sayın Igadistan adres bilgilerinizi gönderirseniz bu tohum paketini size göndereyim.
|
Kargomu teslim aldim
Emegi gecen herkese tesekkur ederim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Öyle heyecanla beklediğim tohumları ,ne yazık ki şehir dışında olmam nedeniyle alamadım .Yarın kargo firmasından alıcam. Tohumları ekip filizleniğini görmek için sabırsızlanıyorum. Bu etkinliği düzenleyen ve paylaşımda bulunan herkese teşekkürediyorum .
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025