agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   2014-2015 Tohum Paylaşım Etkinliği (https://www.agaclar.net/forum/2014-2015-tohum-paylasim-etkinligi/)
-   -   Kargosunu alanlar (https://www.agaclar.net/forum/2014-2015-tohum-paylasim-etkinligi/36044.htm)

TCM 05-12-2014 20:11

Akşamüzeri tohumları aldım. Gayet özenli çalışma olmuş. Herkese teşekkürler.

jaffa 05-12-2014 20:24

2 günlük heyecanlı bekleyişten sonra nihayet kargomu teslim aldım. Emeği geçenlere teşekkür ederim

atilay 05-12-2014 20:25

Bu gün Akşam kargo mu aldım. Öncelikle Ağaçlar net'in değerli , emektarlarına bu anlamlı organizasyon için, ayrıca etkinlik kapsamında taleplerimi karşılayan sayın İsmail Kuzucu, Sayın Muda, sayın Bahçedenn, sayın Heyyamola ve Sayın bezginkuh 'a da çok teşekkür ederim ,emeklerinize sağlık, sağ olun var olun.

yeşilkolik 05-12-2014 21:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Muda (Mesaj 1338619)
Idagistan arkadaşımızın sayfasına baktığım zaman siteye son giriş tarihinin ( Son Hareketi: 29-11-2014 22:46 ) olduğunu gördüm. Bu şekilde giriş yapmadığı için haberi olmayan üyelerimize tohumların geri gelmemesi için telefonla haber verilebilir mi?

Yedi 24 evde olmamıza ragmen hep aynı şeyi yapıyor yurtiçi kargo. Sabah şubeleri dolaşacagım cevap dahi vermiyorlar telefona :(((

alıcan 05-12-2014 22:12

kargom elime ulaştı emeği geçen tüm arakadaşlara sonsuz teşekkürler

sernur 05-12-2014 22:17

Tohum paketimi dün teslim aldım,bu güzel organizasyonu gerçekleştiren tohumları yetiştiren özenle paketleyip gönderen, elimize ulaşmasında emeği olan bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler,bu seneki etkinliğe fazla çeşit tohumla katılamadım,umarım önümüzdeki sene daha çok çeşit tohumla katılırım.Tüm arkadaşlarıma sağlıklı ve verimli bir üretim yılı diliyorum .

metesoylemez 05-12-2014 23:58

Bende teslim aldım bugün. Emeği geçen herkese özellikle organizasyonu koordine eden arkadaşlara teşekkürler.

serpil D 05-12-2014 23:59

Tohumlarımı bugün aldım emeği geçen herkese teşekkür ediyorum....

heyyamola 06-12-2014 00:45

Ben de kargomu aldım. Bu vesileyle tüm paylaşımcılara ve lojistik merkezinde emek veren, kafa yoran herkese ayrı-ayrı teşekkür ederim...

TRAKLI 06-12-2014 01:19

Kargomu dün teslim aldım, yetiştiren, emek sarf eden herkese çok çok teşekkürler.

Murat_agaclar 06-12-2014 11:08

Ben de kargomu dün teslim aldım. Her aşamada emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

yeşilkolik 06-12-2014 13:17

Kargomu bu gün gidip aldım sizin yazdıgınız adresle yurtiçi kargonun yazdıgı çok farklı o yüzden öyle bir adres olmadıgı için bulamamışlar. Bu benim başıma ilk kez gelmiyor hep aynı adres veriyor şirket bulunamadı deniyor resmini çektim gerekirse paylaşırım. Emegi geçen öncelikle lojistik merkezi olmak üze herkese sonsuz teşekkürler.

esgül73 06-12-2014 14:35

Sayın Termiye nin adresini aldım.Sayın akgül1a nın adreside bana ulaşırsa pazartesi günü ikisini birlikte kargoya vereyim.

torkulu 06-12-2014 15:08

kargonu şimdi aldım arkadaşlar. bu güzel organizasyonu geerçkleştiren emeği geçen herkese teşekkürler...
kargosunu alacak arkadaşlar için, 3 tl ücret ödedim.

siskebap 06-12-2014 15:29

Kargomu dün akşam aldım, hem dağıtımda bulunan hem de lojistik merkezinde emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederiz.

casperia 06-12-2014 16:08

kargomu dün aldım. heyecan verici bir paylaşıma ilk katılımım olduğu için tohumlara kavuşma anım beni çok etkiledi.. katkılarından dolayı logistik merkezine . diğer tohum paylaşan üyelere ve özellikle tohumlarını teslim aldığım bahçedenn , selçuk boz , incirli , ismail kuzucu isimli üyelere çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız.. inşaalah müsait zaman ve mekanlarda benimde paylaşıma katkım olur. saygılarımla
(not : yurtiçi kargo ücreti 4.5 tl ... bi dahaki sene kargo seçimine katkısı olur belki )

eneskrky 06-12-2014 16:26

Kargomu bugün sabah aldım. Bahçedeydim ,hiç beklemediğim bi anda ellerim topraklıyken geldi :D getiren kargo görevlisine ilk sorum ''sistemde arzamı var?'' ne kadar tutu dedim ama yok düzeltildi dedi. Bende hemen paramı ödeyip tohumları inceledim hepsine 1 saat baka kaldım emeğe saygı .. :))Bu uğurda emeği geçen herkese , bu tohumları üretenlere ,banada bu üretme şansını verenlere ve tüm bu amaç uğruna uğraşan ekibe çok teşekkür ediyorum Allah sizlerden razı olsun ..Bende bu tohumları çoğaltıp başkalarınıda bu güzelliklere kavuşması için uğraşacağım herkese çok teşekkürler .

alperkurtcebe 06-12-2014 16:55

Kargom geldi.

Kargomu Yurtiçi kargodan 1 saat önce aldım. Eve gelip heyecanla açtım. Özenle hazırlanmış paketleri gördüm. Emeği geçen herkese, başta agaclar.net'e , lojistik merkezine, tohum gönderen akçabardak, aleydi, bahçedenn, esgül73, esin, hafez, heyyamola, ismail kuzucu, mete söylemez, rana58, seabert74 ve SDurul dostlarıma, eli değenlere çok teşekkür ediyorum. Elleriniz dert görmesin.:)

akgul1a 06-12-2014 17:25

Kargomu gidip aldım.
Emeği geçen dostlara teşekkürler.

YeniBON 06-12-2014 18:33

Paylaşım da istediğim tohumlarım Yurtiçi Kargo ile 4 Aralık Perşembe günü gelmiş. İhbarname ile cuma günü kargo şirketine gidip paketimi teslim aldım.

Paket teslimin de irsaliye düzenlenmiş. Teslim alırken irsaliye adıma faturaya dönüştürüldü. 3.00 TL. para ödedim. Dizüstü, masaüstü bilgisayarın arızalarıyla, işletim sistemi, internetle ilgili arızalarla uğraşmaktan foruma ancak giriş yapabildim.

Paketi açmaya fırsat bulamadım. Konuyla ilgili katkıda bulunan arkadaşların tamamına teşekkür ederim.

Kargo bedelleriyle ilgili olarak, fuar davetiyesi vb. benim diğer gönderilerim için yaptığım araştırma da en düşük ücretin Yurtiçi Kargo tarafından uygulandığını gördüm.

Kargo gönderim, takip ve diğer konular için de aynı firmanın daha titiz olduğunu gözlemledim.

Bilginize.

Imay 06-12-2014 20:23

Kargo paketimi aldım. Paylaşım yapan üyelere, etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

rana58 06-12-2014 21:36

Kargomu cuma günü arkadaşlarım teslim almış, emeği geçen herkesin ellerine sağlık, teşekkür ediyorum.

gezgin57 06-12-2014 22:40

Kargom geldi. Paylaşımcı arkadaşlara çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. inşallah yetiştirmeyi başarırız. Seneye elimizden geldiğince bizler de paylaşırız.

buz45 06-12-2014 22:42

Kargomu bugün aldım. Bu etkinlikte ilk kez yer almanın heyecanı harika...Umarım gelecek yıl paylaşımda bulunmanın heyecanını da yaşarım. Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim.

ahaknet 07-12-2014 01:45

Merhabalar tüm agaclar.net gönüllü çalışanlara ve üyelerine. Bende Cuma günü işten eve gelince kargo paketini gördüm. gönderici agaclar.net olduğunu görünce çocuklar gibi sevindim. Bu mutluluğumu anlatamam. Hemen paketi açarak tüm tohumları tek tek inceledim. Umarım tohumları başarıyla yetiştirip, bende seneye paylaşabilirim. agaçlar.net tohum takas etkinliğinde emeği geçen tüm doğa dostlarına çok teşekkürler.

greenlife 07-12-2014 06:19

Merhabalar, tohumlar elime ulaştı. Tohumlarını benimle paylaşan ve bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Elleriniz dert görmesin.

resimsel 07-12-2014 08:19

Herkese günaydın, Ben şehir dışındaydım kargomun gelip gelmediğini bilmiyorum,yarın bakacağım umarım gelmiştir.

ayhank 07-12-2014 09:12

Kargomu aldım.

Merhaba,
3 gün önce ben de kargomu teslim aldım, paketler titizlikle hazırlanmış, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Blacksoul1903 07-12-2014 10:38

Tohumlarımı dün kargo şubesine giderek teslim aldım. Bana tohum gönderimi yapan, bunların bize ulaşımını sağlayan herkese teşekkürler. Seneye bu paylaşımın bir parçası olmak dileğiyle, herkese sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar dilerim. Sağlıcakla.

nkutsay 07-12-2014 11:19

Yurticinin ucretsiz dagittigi zarflarla ilgili gelisme var mi. Bana hala bir daha ugramadilar.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:50.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025