agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2014-2015 Tohum Paylaşım Etkinliği
(https)

Beğeni Düzeni255Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 30-07-2015, 00:06   #1
Ağaç Dostu

Murat Uysal's Avatar

Giriş Tarihi: 10-03-2011
sn Birnefestoprak inanır mısın bu sene maniye'nin öz yurdunda olmama rağmen benim yiyecek domatesim bile yok... iki ekim yaptım elimdeki tüm tohumlar bitti. Birinci ekimde hava şartlarında serada fideler çürüdü. İkinci ekim geç kaldı ancak yeşil domatesleri görmeye başladım.. Ama ot mücadelesi çok zor. Hayırlısı olur inşallah...
Bu arada 7 dönüm arazi ekiyorum..

malina ve sernur beğendi.
Murat Uysal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-07-2015, 04:10   #2
Ağaç Dostu

birnefestoprak's Avatar

Giriş Tarihi: 14-07-2012
Bu sene etkinligi takip edin, orda dagitilacaktir (orda bir aksilik olursa ben de gonderebilirim). Sizin yorenizin tohumu oldugu icin sizin ekimini yapmaniz onemli. Lutfen ana tohum stogunuzu korumaya calisin. Her seneki mahsulden sonra 300-400 kadar tohumu ekmeden saklarsaniz cok iyi olur.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Murat Uysal Mesajı Göster
sn Birnefestoprak inanır mısın bu sene maniye'nin öz yurdunda olmama rağmen benim yiyecek domatesim bile yok... iki ekim yaptım elimdeki tüm tohumlar bitti. Birinci ekimde hava şartlarında serada fideler çürüdü. İkinci ekim geç kaldı ancak yeşil domatesleri görmeye başladım.. Ama ot mücadelesi çok zor. Hayırlısı olur inşallah...

birnefestoprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-08-2015, 14:08   #3
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 19-11-2012
Henüz kızarmadılar ama her şey yolunda giderse Maniye domatesi tohumu bolca dagıtabileceğim.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Murat Uysal Mesajı Göster

Atilgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025