![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2013
|
Bende aynı tohumdan defaatle istediğim için rahatsızım şu an. Acaba istediğimiz tohumdan tek kişiden isteyerek kesin elde edebilme şansımız yok mu? Bir de zarfımı açınca gördüm ki bazı paylaşımcılar çok fazla, bazıları çok az tohum koymuş. Mesela 2 farklı biber paketinin birinde 5 tohum var diğerinde 100 belki daha fazla. Baştan bu şekilde geleceğini bilmediğimden nasıl ayarlama yapabilirim? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2013
|
Tohumlarım az önce elime ulaştı.Başta tohum sahipleri olmak üzere ,dağıtımda ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Fakat benim 2 kişiye gönderdiğim paketlerin aynısı bana geri gelmiş.Bunu anlayamadım. Sayın A_NOMAD benim mesajım üzerine açıklamanızı okudum.Elbetteki ben de yanınızda olamasamda en azından uzaktan katılımda doğru işi yapmak isterim.Benim de amacım bunu tecrübe ederek bir sonraki sefere en doğrusunu yapmak.Çünkü paylaşılan bu tohumlar daha önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi benim için altından değerli. Saygılar . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2013
|
Alıntı:
Şikayetçi değilim kesinlikle. Kendimde ilk kez bu sene tohum almanın zorluğunu yaşadığımdan şöyle düşünüyorum; Benim gibi yeri az olan üye ile 3 dönüm tarlası olana aynı sayıda tohum yollamak doğru mu? Bunu bir şekilde çözemez miyiz? Verdiğim örnek şunun içindi; geçen sene bana gelene tohumlar a) fasulye: 10 adet, b) biber: 8 adet, c) patlıcan: 12 adet, d) karpuz: 4 adet vb. gibi makul sayıdaydı. Ben bu sene de öyle olur diye düşünmüştüm. Bana çoğu çeşitte yeterli olmuştu bu rakamlar. Bu sene ise, tek çeşit karpuz tohumundan 15 adet var elimde. Ben tabi ki fazla olanları fide yapıp birilerine vereceğim, ama saçma mı düşünüyorum bilemedim. Tohum sayısını azami-asgari gibi belirtebilsek daha iyi olmaz mıydı? Tohum yollarken hepsini bilmesemde talep eden üyenin eğer büyük bir arazisi varsa ona daha çok tohum yolladım. Galiba o yüzden buna takıldım. Kafam çok karıştı mesajı yazarken. Belki paylaşımcı elinde kalacağına bol göndermek istemiştir, bilemiyorum. Sonuç olarak şikayetçi değil mutluyum ![]() Düzenleyen yağmur : 04-12-2014 saat 20:35 Neden: ek |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|