![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Durumu anladım.. Mesafe çok kısa olmasına rağmen, benim kargo Kadıköy'den önce Sancaktepe, daha sonra da Gebze/ Çayırova transfer merkezine, oradan da gerisin geriye Pendik'e yola çıkmış..Lojistik aktarma ve sistemleri böyle olmasını gerektiriyor demek ki.. Şu an dağıtımda görünüyor..Aras olsa paketleri gece yarısına kadar dağıtıp bitirene kadar çalışır..Yurtiçi ne yapar bilemiyorum..Önemli de değil..geç gelsin, hayırlısıyla yarın gelsin.. |
Bugün muhtemelen dağıtım şubesine tohumlar gelmiştir ama daha tohumları getirmediler. Yarın da gelmezseler tohumlar geri gidebilir.
Kargo takip numarasını ben de öğrenebilir miyim? |
Alıntı:
Bence endişlenmemeniz gerekir.. Çünkü, zarfın üstündeki sizin telefonunuz süs olsun diye alınmıyor..Sizin evinize gelip bulamasalar dahi telefonunuzdan arayıp sizi bilgilendirip, kargo merkezine gelip almanızı beklerler.. Gene methetmek gibi olmasın, başıma birkaç kere geldiği için yazayım; ARAS, çeşitli nedenlerle evine gidip bulamadığı, ayrıca telefonuna da ulaşamadığı kargolar için en son beni arar, bilgilendirirdi..Ben nergis sattığım kişiyle görüşmeyi başardıktan sonra tekrar Aras'ı arayıp bilgi verirdim..ve, neticede mutlaka ulaşılırdı kargo.. Yurtiçi'nin de aynı hassasiyeti göstereceğini umarım. |
benim kargo da gelmedi..
iş adresini vermiştim yarın da gelmezse takip numarasını alabilir miyim? gerçi buralara gelmesi vakit alır ama |
Alıntı:
Aras kargo ile de sorun yaşamıştım daha önce. Ama geçen gün telefon açmadan çok hızlı bir şekilde getirdiler. Sürat kargo ayrı bir sıkıntıydı. Ama geçen sene çalışanların çoğunu değiştirmişler. (Bu arada LojistikMerkezi takip numarasını istememden 3-5 dakika içinde özel mesajla numarayı bildirdi.) |
Yoğun kar dolayısıyla bugün beklemiyordum, fakat kargodan aradıklarında ben de çocuklar gibi çok sevindim . Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim .Bir sorum olacak , özellikle sayın birnefestoprak'ın bahsettiği çapraz tozlaşmaya hangi sebzeler daha duyarlı ve nasıl bir önlem alabilirim? Saygılarımla...
|
Bütün arkadaşlar güle güle büyütün hayırlı ugurlu bereketli olsun inşallah :)
|
Alıntı:
Normalde tohum alınacak olan bitki, tohum bağladıktan sonra köküyle topraktan sökülür ve iyice kurutulur. Kuruyan tohumlar ya silkenerek ya da ufalanarak bitkiden ayrılır. Bu aşamadan sonra elinizde kurumuş, neredeyse toz haline gelmiş, ufalanmış yapraklı tohumlar olur. Normalde Çıbrıka (Çıbrıtsa, Çobrisa, Çibirsi) tohumlarını ayıklayıp göndermem gerekirken bu tohumu talep eden katılımcılarımıza yetiştirecekleri bitkinin baharat haline gelmiş halinin ve kokusunun nasıl olacağını görebilsinler diye bu haliyle gönderdim. İsterseniz ürünü gördükten sonra tohumlarını ayırabilirsiniz. Yalnız çok dikkatli olun, ufacık tohumları da uçurmayınız. :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz, forumdaki ilk mesajınızı yazmış bulunuyorsunuz : ) http://www.agaclar.net/forum/uyeler-...niyor/2595.htm Yukarıdaki bölümde kendinizden kısaca bahsederseniz sizi daha yakından tanıma imkanını buluruz. Ayrıca alttaki mesajı da gözden geçirirmenizi tavsiye ederim. Alıntı:
|
Alıntı:
Kargo gönderilenler arasındasınız. Dün özel mesajla kargo numaranızı göndermek istedik ama sanırım mesaj kutunuz dolu. Mesaj kutunuzu temizleyip bildirirseniz kargo numaranızı tekrar iletiriz. |
Alıntı:
|
Kargom hala gelmedi. yurtiçi kargo ile defalarca sorun yaşadım tekrar sorun yaşamamak için takip numaramı rica edebilir miyim...
|
Ben de evde değilim evi aradım demin daha gelmemiş. Size de benim gibi gelmediğine göre sorun yok demek ki bugün gelir diye düşünüyorum. :) Mesafe aynı sayılır.
|
Lojistikmerkezine hemen takip numarasını yolladıkları için çok teşekkür ediyorum. Kargom daha bekletiliyormuş inşallah başına bişey gelmez.
|
Benim kargo da şubede bekliyormuş, teşekkür ederim.
|
Alıntı:
GÖNDERİ DETAYLARI Gönderi tarihi ve saati : 10.12.2013 14:31 Teslim durumu : Taşima Durumunda Gönderi belge numarası : H9***13 Teslim tipi : Adrese Teslim Gönderi kodu : 906460731432 Teslim tarihi : - Gönderi tipi : Irsaliyeli Fatura Teslim birimi : Pendik Ödeme tipi : Alıcı Ödemeli Teslim birimi telefon : 2163543078 Kargo tipi : Dosya Teslim alan : - Kargo adedi : 1 Teslim süresi : 24 Kargo toplam Kg/Ds : 0 Bu sayfada gösterilen tüm veriler bilgi amaçlıdır. Güvenlik amaçlı olarak bazı bilgiler * işaretli olarak gösterilmektedir. Operasyonel gereklilikler nedeni ile gönderinin işlem göreceği birimler, teslim süreleri değişebilir. İşlem Sırası İşlem Tarihi İşlem Saati İşlem İşlem Detay İşlem Yapan Birim İlçe İl 1 10.12.2013 18:00 Gönderi Araca Yüklendi ACIBADEM Kadıköy İstanbul 2 10.12.2013 20:43 Gönderi Araçtan İndirildi MARMARA TRANSFER MERKEZİ Sancaktepe İstanbul 3 10.12.2013 23:38 Gönderi Araca Yüklendi MARMARA TRANSFER MERKEZİ Sancaktepe İstanbul 4 11.12.2013 01:51 Gönderi Araçtan İndirildi ÇAYIROVA TRANSFER MERKEZİ Çayırova Kocaeli 5 11.12.2013 01:59 Gönderi Araca Yüklendi ÇAYIROVA TRANSFER MERKEZİ Çayırova Kocaeli 6 11.12.2013 08:42 Gönderi Araçtan İndirildi PENDİK Pendik İstanbul 7 11.12.2013 19:33 Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede PENDİK Pendik İstanbul Bugün saat 12 olmasına rağmen, halâ kargonun teslim edilemesi üzerine bir kez daha sorgulama yaptım.. Ben dün sabahtan beri hiç evden çıkmadığım halde, hem eşimin hem de benim kulağımız kapı zilinde ve telefonda olmasına rağmen, gördüm ki, güya bizim kargoyu eve getirmişler ama teslim edememişler ve şubede bekletiyorlarmış.. Ve bu durumdan bizleri telefonla haberdar eden bir görevli maalesef yok.. Hani, internetten sorgulamasak ve beklesek, kargo geri gidecek.. Bunun üzerine saat 12'ye 10 kala şubeyi aradım telefonla..3-4 kez aramama rağmen ve orada en az 3-4 görevli olduğunu bildiğim için, hiçbirinin telefonu açmayışına ve en sonunda telefonu meşgule vermelerine sinir oldum.. Öğleden sonra ne olacak bilmiyorum.. Ama, Yurtiçi'ne asla güvenmediğim hususunda haklı çıkacak gibiyim.. Teslimat süresini 24 saat olarak taahhüt etmelerine rağmen neredeyse 3 gün oldu.. ... Bizim apartmana gelen kargo görevlileri, geldikleri kişiyi ziline basıp bulamadıkları zaman ya posta kutularına, ya da giriş kapısı camına bir not yazıp yapıştırırlar; biraz önce baktım, böyle bir not bırakılmış mı acaba, diye..maalesef o da yok.. |
Bursa dan bazi arkadaslar kargolarini teslim almislar. Benim kargomda sorun oldugunu dusunmeye basladim.
Mumkunse bende kargo takip numarasini alabilir miyim? |
aslında sorun kargo firmasında degil çalışan personelden kaynaklı bende yurt içi ile çalışıyorum şu ana kadar bir sorun yaşamadım.burdaki şube 2saat önce adresi teyit etmek için aradı. ama yogun kar nedeni ile gecikiyor teslimatlar.bekliyoruz merakla bakalım ne zaman gelecek.
|
Ben demin aradım kargom varmış dedim. Evet dediler burdan almanız gerekiyor. Sorgulamada adrese teslim yazıyor. :) Bir de ta karşıya gideceğim burda yakında var Yüreğir'de Seyhan'daki şubeye gideceğim işe bakın. :)
|
benimde başıma benzer bir olay geldi.fırçalayınca kargodaki yetkiler kendi araçlarıyla benim bulundugum yerdeki şubeye getirdiler ordan aldım.dedigim gibi bazı şubeler çok pasif.bence tlf açıp bir iki fırça atın :)
|
Alıntı:
|
Aradığımda üstüne not bırakmışlar. Ne notuysa artık. :)
Demek ki Sn. eceyıldız haklıymış bu Yurtiçi kargo hakkındaki endişelerinde. Ben aramasam geri gidecekti kargo ki eve gidip olmasa kimse evde haklılar diyeceğim ama o durumda bile haksızlar tel no diye bir şey var. :) |
Gönderi takip numaramı alabilir miyim?
|
mecbur degillerse paket yollarken telefon istemesinler . o telefon numarasını adres ararken çıkacak bir sıkıntıda iletişim kurmaları için istenir. oldu olacak kapıyada getirmesinler biz şubeleri tek tek gezeriz . yok öle yagma. bence yetkililere şikayet edin.
|
En son 4 yıl önce yurtiçi kargo kullanmıştım. Aynen şu anda olduğu gibi "evde yoktunuz" deyip kargomu getirmemişlerdi. Tekrar getirmeleri için fazladan ücret ödemiştim çünkü oğlum yeni doğmuştu evden çıkamamıştım. Tek kargoya 17,5 tl ödediğimi hatırlıyorum.
Takip numaramla sorgulama yaptığımda sayın pria'nın sonucuyla aynı sayfa çıktı. Evde bulunamamışımda gönderim şubede bekliyor gibi. Aradığımda ise açmadan telefonu meşgule alıyorlar. Demek ki hizmet politikaları bu şekilde. Sorun yaşayan üyelerimizden ricam başlarına gelen bu olayı şikayetvar.com'a yazmalarıdır. |
Az önce genel müdürlüklerini aradım; evet haklıymışım telefonu açmadan meşgule atmak yurtiçi kargo'nun "hizmet politikası".
|
Ben şahsen Sürat kargo ile gönderiyorum ve memnunum. Burdan İstanbul'a 24 saatte gönderdim Yurtiçi kargo sağolsun 6-7 km yerden bana 24 saatte getiremedi. :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025