agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2013-2014 Tohum Paylaşım Etkinliği
(https)

Beğeni Düzeni439Beğeniler

Sadece okunabilir konu

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-12-2013, 10:11   #1
Ağaç Dostu

Seabert74's Avatar

Giriş Tarihi: 12-07-2013
Tohum kargosunu alanlar

Şimdi kargomu teslim adım .. Ne kadar çabuk??
Çok sevinçliyim. Çok cesaret edemeyip sadece 6 adet tohum talebim olmuştu, heps, de loveforlife'dan.. Umarım bol bereketli olur.. Emeği gecen herkese teşekkürler

Seabert74 Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 17-12-2013, 01:36   #2
Ağaç Dostu

hira's Avatar

Giriş Tarihi: 04-06-2012
Kargomu aldım. Herkese çok teşekkür ediyorum.

hira Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 17-12-2013, 09:29   #3
Ağaçsever

kyora's Avatar

Giriş Tarihi: 06-06-2012
Sevgili dostlar,
Bu etkinlikte emegi gecen herkese sonsuz tesekkur ederim. Ben tohumlarimi teslim aldim.Nasil ozenle emekle hazirlanmis hepsi. Yetistirip, tekrar sizlerle paylasabilmek dileklerimle..Sevgilerimle...

heyyamola, pria, ciroz ve 1 kişi beğendi.
kyora Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 17-12-2013, 17:55   #4
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 16-04-2013
benim kargom ilk sayfadan öğrendiğim kadarıyla ne yazık ki geri gitmiş. oysa işyerim gözönünde ve ana caddede.neden ulaşmadı anlayamadım. yoğun kar ya da kargo şirketinin ilgisizliği olabilir. çok üzüldüm şimdi.
ilgilendikleri için sitedeki paylaşımcılara ve yöneticilere teşekkür ederim. ne yazık ki bana kısmet değilmiş.

efor Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 17-12-2013, 22:46   #5
Tohum Takas

Giriş Tarihi: 08-11-2013
Sn efor,

Bugün kargonuz geri gelince size ulaşmaya çalıştık ama ulaşamadık.
Dilerseniz, yarın kargonuzu ( tercih ettiğiniz ALICI ÖDEMELİ kabul eden farklı bir kargo şirketi ile de olabilir. Tabi bu durumda indirimden faydalanamazsınız ) tekrar yollayabiliriz.

LojistikMerkezi Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 18-12-2013, 10:32   #6
Ağaçsever

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi LojistikMerkezi Mesajı Göster
Sn efor,

Bugün kargonuz geri gelince size ulaşmaya çalıştık ama ulaşamadık.
Dilerseniz, yarın kargonuzu ( tercih ettiğiniz ALICI ÖDEMELİ kabul eden farklı bir kargo şirketi ile de olabilir. Tabi bu durumda indirimden faydalanamazsınız ) tekrar yollayabiliriz.
cevabınız ve verdiğiniz bu haber beni çok mutlu etti. dört gözle bekliyor olacağım. ilginiz için tekrar teşekkür ederim

Eski 18-12-2013, 00:31   #7
Ağaç Dostu

yeşilkolik's Avatar

Giriş Tarihi: 18-09-2013
Elinize emeginize yüreginize saglık sizler harika insanlarsınız. Sizi canı gönülden kutluyorum emegi geçen gerkese sonsuz saygılar

yeşilkolik Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 18-12-2013, 19:01   #8
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 22-08-2013
Galeri: 1
Lojistik Merkezi'nin çabaları ve geri dönen kargoyu tekrar göndermesi ile nihayet tohumlarımıza kavuştuk. Lojistik merkezine, ve süreç boyunca yol gösteren Sayın MeyveliTepe'ye çok teşekkürler.

Tohum takasta paylaşımda bulunan arkadaşlarımıza ise nasip olursa seneye tek tek teşekkür etmeye çalışacağız elimizden geldiğince. Onu buradan yazarak yapamayacağımızın farkındayım, seneye tohum takasta görüşmek üzere diyelim.

tkorkunckaya Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 20-12-2013, 12:11   #9
Ağaçsever

nihayet bugün tohumlarımı aldım. inanın çok mutlu oldum. Lojistik merkezinin ve geri giden kargomu tekrar bana göndermesi ve beni bu konuda telefonla bilgilendirmesi sayesinde miniklerime kavuştum.

Kargo şirketi foruma verdiğim adrese değil bundan 7 yıl önceki adresim sistemlerinde kayıtlı olduğu için o adresi yazmışlar kargonun üzerine. ben de kendim bizzat aldım yazıhanelerinden. gerek paylaşım yapanlara gerekse tohumların bize ulaşmasında aracı olan lojistik merkezine ilgilerinizden dolayı çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız

heyyamola, pria, ciroz ve 2 kişi beğendi.
Eski 20-12-2013, 18:56   #10
Ağaç Dostu

Zeytinlibahçe's Avatar

Giriş Tarihi: 17-07-2009
Tohumları gecen hafta teslim aldık ben de bugün gelince gördüm, emegi geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Umarım bir sonraki etkinlikte aktif bir rol alırım

Zeytinlibahçe Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 20-12-2013, 21:28   #11
Ağaç Dostu

celalim01's Avatar

Giriş Tarihi: 20-09-2013
Yoğunluk dolayısıyla giremediğim için herhangi bir bildirimde bulunamadım.Kargom elime ulaşalı çok oldu desem yeridir.Ama maalesef belirli bir süredir giremedim.Ancak şuan girdim yazıyorum.hatta kargodan geldiklerinde ben evde olmadığımdan bana not bırakmışlar.

Sonra aradım ve kargoya ulaştığımda isim ve adres sordular sonra ne güzel ki evimin bahçesini beğenmişler (Ha tamam şu çiçekli ev sizin ev ) diye cevapladılar.Uzun süre çiçeklerle ilgili sohbet ettik.bazı çiçeklerime müşteri bile oldular.Aramışlar ama bulamamışlar bende görünce istediler.benim için her anlamda olumlu bir sonuç oldu.

geç bildirdiğim için kusura bakmayın.daha okuma yazmayı yeni öğrenen 1.sınıfız biz ancak ulaşabiliyoruz bazen çabuk yorulup erken yatıyoruz.Evraklar,devamsız öğrenci ev ziyaretleri,adres tespitleri ,sınıf içi hazırlıklar ,bahçe derken işte böyle gidiyoruz.

pria, ciroz ve Muda beğendi.

Düzenleyen celalim01 : 22-12-2013 saat 22:17
celalim01 Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 23-12-2013, 15:27   #12
Ağaç Dostu

Enver's Avatar

Giriş Tarihi: 22-02-2011
selamlar
tohumlar 2.kargodan sonra elime ulaştı.
1.kargoyu işlerimin yoğunluğu nedeniyle alamamıştım.
2.kargoyu aldım.
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Enver Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 22-01-2014, 22:57   #13
Ağaçsever

canan bsr's Avatar

Giriş Tarihi: 08-11-2013
merhaba

sonunda tohumlarımın bir kısmına ulaşdım.emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.bu yıl tohum almaya çalışarak etkinliğe katılmayı hedefliyorum(ilk tohum alma denemem olacak ) . tüm arkadaşlara kolaylıklar diliyorum..

canan bsr Çevrimdışı   Başa Dön
Sadece okunabilir konu

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:36.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025