![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Takasa konulmasını dilediğimiz tohumlar 2013
Başlık uygun oldu mu bilmiyorum ama paylaşılmayan, istediğimiz tohumları bu başlıkta yazsak. Belki elinde olup paylaşmak isteyenler olur diye düşündüm. Benim isteğim; Jalapeno Biber Düzenleyen limon_sever : 19-11-2013 saat 18:49 Neden: Tarih eklendi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Başlık uygun ama bir üst seviyeye taşıdım. İlk açıldığı yer tohum talepleri için özel ayarlanmıştı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Bende hep bir siyah inci biberim olsun isterdim doğrusu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
|
Köyde 15-20 kök ekmiştim. Bayramda son durumlarını göreceğim. Validem isimlerini karıştırıyor. Son durumlarını görmeden paylaşacağım tohumlar listesine eklemek istemiyorum. Bayramda listeye eklerim inşallah, halleri vakitleri yerindeyse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-02-2012
|
Sn. bahcedenn domates yetiştiriciliği başlığı altında sizin lüdmilla's red plum yetiştirdiğiniz yazıyor ,tohumlarından paylaşacak mısınız ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-04-2013
|
halep karpuzu paylaşılsa iyi olurdu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Bazı çeşitlerde sorunlar yaşıyorum. İlerleyen vakitte durumlarına göre tohumluk alabilirsem paylaşabilmeyi umuyorum. Biraz zaman lazım. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-10-2012
|
Bana'da çerezlik Kabak Çekirdeği tohumu lazım elinde çeşit olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-11-2012
|
Sn.üyeler, İnci Menekşe tohumu arıyorum ancak bulamıyorum (fidesini de bulamadım). Paylaşım yapabilecek üye(ler) var ise memnun olurum. Saygılar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-11-2012
|
Ben de Red Robin Domates ve Blueberry tohumu isterim paylaşacak olursa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2013
|
Tatlı kıl biber tohumu olan varsa bende onu arıyorum.Satın aldığım fideler hep başka başka biberler çıkıyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
|
Sn cetiner, Eger Sn bahcedenn icin de uygunsa, Ludmilla's Red Plum'dan ben sizin icin gonderebilirim. Sn bahcedenn'in de, tohum almada bir sorun yasamazsa, paylasmasi olasi. O yuzden, takasa gonderilen tohumlarla ilgili acilan basliklari takip ediniz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Size bir de resimdeki domatesin çeşidini sorayım. Etiketi ya düşmüş ya da çocuklar almış. Notlarıma göre Christopher Columbus olmalı diye düşünüyorum. Ama emin değilim. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
|
Listeye baktim. Siz, benden Christopher Columbus'la birlikte Sarnowski Polish Plum da istemissiniz. Yaprak yapisina ve meyve buyuklugunu/sekline bakarak resimdekinin Christopher Columbus oldugunu soyleyebilirim. Kimileri bu cesidi, Ludmilla's Red Plum'dan daha cok begeniyor. Siz ne dusunuyorsunuz? Verim nasil oldu? Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Sn. birnefestoprak, çok memnun olurum çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Karabuğday ve kabuksuz kabak çekirdeği tohumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderatör
|
Elimde bol miktarda ayıntap biber tohumu var, Forumdan bir arkadaşımız göndermişti. 3/4 dağıttım ama halâ var. Tohum dağıtımı ile uğraşacak vaktim pek yok. Tohumları gönüllü olarak dağıtmak isteyen arkadaşımız varsa gönderebilirim, aksi takdirde elimdekileri dağıtmaları için loveforlife ile SDurul'a göndermeyi düşünüyorum. (emri vâkinin de böyle görülmemiştir.) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Kimse patlıcan yetiştirmiyor herhalde, ne tohum paylaşan var, ne de taleb eden. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Sayın cetiner, aslında ben isteyecektim.Biberi daha çok istediğim için fazla şey istemeyeyim diye patlıcanı söylemedim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Muğla yöresel patlıcanı ![]() http://www.agaclar.net/forum/sebzeler/10683-4.htm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Ağaç Dostu
|
Bence, kendi bahcenize alistirmak adina, o meyveden alacaginiz tohumlari onumuzdeki seneye saklayin. Bitkinin yoresiyle, sizin ilinizin iklimi farkli. Nadir bir cesit oldugu icin de, simdilik tohumunun farkli kaynaklar tarfindan cogaltilmasi daha onemli derim. Onumuzdeki sene daha cok meyveyi tohum icin hasat edip etkinlige gonderebilirsiniz. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderatör
|
Genel olarak bir patlıcanda 1 da yeri ekecek kadar tohum çıkabilir. Dolmalık patlıcan için söylersek bizim burada genelde 800-1200 kök ekiliyor dönüme. Yani 1 adet patlıcandan yaklaşık 1000 civarı tohum çıkar ki bu ev için patlıcan yetiştiren 100 üyeye yeter. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Corum-Kavsut'un On Dilim Kavunu'nun tohumundan paylasabilecek varsa cok mutlu olurum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
![]() Her ihtimale karşı sadece tohum almak için İstanbul'da da diktiğim fidelerdeki Jalapenoların son durumları bu halde. İrileşip kızarmaya başladıklarında paylaşıma açacağım. Bilginize... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|