![]() |
|
|
Anket Sonuçlarını Göster: Çiçekler ve Su Damlaları [Mart 2010] | |||
ayvet - Çiğdem, çiğ Ve ışık. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 9.52% |
limon - Fritillaria Persica / Adıyaman Lalesi |
13 | 30.95% |
merih - Duru |
5 | 11.90% |
sevil - Ağlayangelin(terslale) |
12 | 28.57% |
skaraca - Küstüm |
8 | 19.05% |
Oy Verenler: 42. Bu ankete oy veremezsiniz |
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Çiçekler ve Su Damlaları [Mart 2010]
Mart ayı yarışma konusu: Çiçekler ve Su Damlaları Fotoğraflarınızı buraya yükleyebilirsiniz:Bu ayın Yarışması: Çiçekler ve Su Damlaları agaclar.net Fotoğraf Yarışması Kuralları |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-02-2010
|
ben yeni bir üyeyim ama yarışmaya katılma şansım yok mu? teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Bazen bu duruma geç müdahale ettiğimiz de olabiliyor ama genellikle yarışma bitminden sonra kalan ilgisiz fotoğraflar da ayıklanıyor. Zira yüklenen ilgisiz fotoğrafların herhangi bir şekilde yarışmaya dahil olma durumu da söz-konusu değil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba, Yarışmalara fotoğraf gönderdikten sonra fotoğrafınız değerlendirmeye alınması için en az beş mesajınız bulunmalıdır. Fotoğrafınızın uzun kenarı 600 pikselden kısa olmamalıdır. Bu kurallara uymayan fotoğraflar doğrudan oylama dışı bırıkılacaklardır. » 5 (Beş) mesajdan daha az mesajı olan üyeler değerlendirmeye alınmaz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Selamlar,bu ayın yarışmasına fotoğraf yükleyemiyorum. Sorun bendemi anlayamadım.Fotoğraf boyutlarına dikkat ediyorum,ancak yüklediğimde,ya fotoğraf küçük deniyor veya boyut büyük deniyor.Ebatları ve dosya büyüklüğünü yeniden belirtebilirmisiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
En fazla 800*600 olmalı. Bir de Mb olarak çok büyük olmamalı. Fotağrafınızın üzerine sağ tıklayıp açılan menüden özellikleri seçtiğinizde Genel sekmesinde Kb cinsinden boyutunu, Özel sekmesinde piksel cinsinden boyutunu görebilirsiniz. İsterseniz başka bir fotoğraf yüklemeyi deneyin. Ben daha sonra silerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Sabırsızlanıyorum da ondan Sevgili DarkYES. Aslında daha çok fotoğraf hayal ediyordum ama yine de katılım iyi. Ya bu arada iş-güç, çıkıp gezip bir fotoğraf bile çekemiyorummm. Hatta bu yarışma için bir çiçekçiye gidip, en güzel çiçeğin üzerine su damlatıp fotoğraf çekmeyi bile düşündüm ama hem zamanım olmadı hem de deli damgası yemekten korktum. Neyse seyretmek de güzel... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Katılan üyelerimize teşekkür ederiz... Ödül kazananları belirlemek üzere oy kullanabilirsiniz. ![]() ayvet - Çiğdem, çiğ Ve ışık. ![]() limon - Fritillaria Persica / Adıyaman Lalesi ![]() merih - Duru ![]() sevil - Ağlayangelin(terslale) ![]() skaraca - Küstüm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Hepsi çok güzel arkadaşlarımızın ellerine sağlık. Limon'un Adıyaman lalesi rengi, netliği her şeyiyle çok güzel. Ancak konu damlalar olunca, oyum Sevil'in sırıl sıklam 'ağlayan gelin ters lale'sine gitti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-06-2009
|
tuğba kiper'in damlanın içindeki ağaç listeye girmeliydi. Bir su damlasından ağacın yanındaki megane model arabayı dahi görebilmek güzel.Fotoğrafçı arkadaşlara başarılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-06-2009
|
ayrım yapılcak gibi degil.. hepsi cok güzel.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Katılıyorum. Tuğba Kiper'in fotoğrafı gerçekten çok iyiydi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Kesinlikle. Sonuçta finalistler belirlenirken de seçenler ister istemez 5 yerine 6-7 tane seçmek istiyorlar bazen ama o zaman kural ihlali olur çünkü 5 tane seçmek zorunluluğu var ![]() Bunun yanında oylayanlar da elbette bazen 2-3 taneyi de aynı oranda beğeniyor olabilirler ama bu sebeple oy kullanılmazsa kimse oy alamaz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Hediye seçecek üyelerimiz: limon - Fritillaria Persica / Adıyaman Lalesi [ 13 oy ] sevil - Ağlayangelin(terslale) [ 12 oy ] skaraca - Küstüm [ 8 oy ] Bu ay için 2 kişiye Elma isimli romanı, bir kişiye de burada bulunan listedeki Oğlak Yayınları'ndan bir kitap hediye edeceğiz. Bu başlıkta seçtiğiniz hediyeleri yazmanızı rica ediyoruz. Daha sonra bana özel mesajla isim, adres ve telefon numarası bilgilerinizi iletmeniz gerekmektedir. Elma isimli roman 2 kişi, Oğlak Yayınları'na ait kitap ise 1 kişi tarafından seçilebilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|