![]() |
|
|
Anket Sonuçlarını Göster: Çiçekler ve Su Damlaları [Mart 2010] | |||
ayvet - Çiğdem, çiğ Ve ışık. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 9.52% |
limon - Fritillaria Persica / Adıyaman Lalesi |
13 | 30.95% |
merih - Duru |
5 | 11.90% |
sevil - Ağlayangelin(terslale) |
12 | 28.57% |
skaraca - Küstüm |
8 | 19.05% |
Oy Verenler: 42. Bu ankete oy veremezsiniz |
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
|
Selamlar sayın DarkYes Eğer bir ve ikinci olan arkadaşlardan isteyen olmazsa Elma isimli romanın bir tanesine ben talibim. Bir ve ikinci olan arkadaşlar Elma isimli romanı isterse önceliği onlara tanıyorum. O zaman Oğlak Yayınlarından "Şükür ki 'Gurme' Dediklerinden Değilim (Eser Tutel)" isimli kitabı istiyorum. Adres bilgilerimi daha önce size göndermiştim. Eğer kayıtlı değilse yeniden gönderebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
|
Öncelikle oy kullanan tüm arkadaşlarımıza ve bu konuda uğraş veren site yöneticilerimize teşekkür ederim. Mümkünse Oğlak Yayınlarından "Dumanı Üstünde Doyurucu Çorbalar ve Kolay Ekmekler Candan Turhan " kitabını isterim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
|
Birinci olan arkadaşımız sayın limon Oğlak yayınlarından bir kitap seçtiğine göre ben "Elma" isimli roman seçimimi kesinleştiriyorum. Oy kullanan tüm arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
|
Sayın limon, Oğlak yayınlarından seçmiş olduğunuz kitabın size ulaşması biraz zaman alabilir. Daha önce benim Oğlak yayınlarından seçmiş olduğum kitabın elime geçmesi 1,5 ayı aşmıştı. Yani size de bu ay sonuna doğru veya Haziran ayı başlarında kitabınız ulaşabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-05-2010
|
oy kullanamıyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |