![]() |
|
|
Anket Sonuçlarını Göster: Ahşap Mutfak Aletleri [Kasım 2009] | |||
eupator - Ekmek |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 11.11% |
fth05 - Ağacın Nimetleri |
2 | 11.11% |
füsunANK - Ahşap Kahve Kutusu |
10 | 55.56% |
hassoman - Duvar Süsü |
1 | 5.56% |
myndos - Ölçü Kaşığı |
3 | 16.67% |
Oy Verenler: 18. Bu ankete oy veremezsiniz |
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
agaclar.net
|
Ahşap Mutfak Aletleri [Kasım 2009]
Kasım ayı yarışma konumuz: Ahşap Mutfak Aletleri Bu yarışmaya en çok 3 fotoğrafla katılabilirsiniz. Fotoğrafınızı galeride Bu ayın yarışması : Ahşap Mutfak Aletleri bölümüne ekleyebilirsiniz. Konu önerisi için Hassoman'a teşekkür ederim. agaclar.net yarışma kuralları |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Konu gerçekten güzel. Henüz az ama güzel fotoğraflar eklenmiş, umarım çok fotoğraf gelir. İki fotoğrafta ahşapların geçmişten anıları var, anılar da ahşaba güzellik katıyor. Ayrıca hayatın içinden ahşap,emek ve ekmekli fotoğraf da çok anlamlı. Karadeniz'de eskiden bir ağacın uç kısmından alınıp, iki al arasında yuvarlatılarak döndürülen basit bir alet kullanılırmış; görevi el mikseri gibiymiş, ayran karıştırmak için kullanılırmış. Bunları bir teyzeden duymuştum, belki bu yarışma vesilesi ile fotoğrafını da gönderen olur ![]() Düzenleyen Kiraz : 14-11-2009 saat 18:04 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
Bahsettiğiniz aletin adı gudaldır. Yöresel olarak Kudal olarak da değişebilmekte olup kuymak yapımında kullanılır. Yöresel olarak bu yemeğin adı da Hoşmeri veya Guymak olarak değişebilmektedir. Guymağa en bilindik adıyla mıhlama diyebiliriz. Ancak mıhlama ismi Kastamonu ve civar bölgesinde patates ve yumurta ile yapılan bir yemeğe de verilmektedir. Bilgilerinize... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
![]() Saygılar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Belki yetişir ve bu ayın yarışmasına renk katar. Ben de hiç fotoğraf bulamadım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Katılan üyelerimize teşekkür ederiz... Ödülü kazananları belirlemek üzere oy kullanabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Ağacın nimetleri ve ahşap kahve kutusu arasında kaldım. İki fotoğrafda çok hoş. Ağacın nimetleri çok zengin bir görüntü sergilerken, kahve kutusunun ise çok asil bir duruşu var. Bu kez oyum kahve kutusu ile, Fusun hanım'a gidiyor. Tebrikler ve başarılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-07-2007
|
Aralıktayız; fotograf eklemek için mi geç mi kaldım. Yarışma bitmiş olsa da görmenizi istediğim çok sevdiğim, severek kullandığım, akıllıca tasarlanmış ve çok eski bir türbişonum var. Fotoğrafını haftasonu eklemeye çalişayım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Yapılan oylama sonucu 10 oyla füsunANK "Ahşap Kahve Kutusu" isimli fotoğrafı birinci seçilmiştir. myndos'un "Ölçü Kaşığı" fotoğrafı 3 oyla ikinci olmuştur. Her iki üye de telefon ve adres bilgisini bana özel mesajla iletmesinden sonra ödülleri kendilerine gönderilecektir. Fotoğraf Yarışması ödülleri 2009 http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=14388 Not: NTV Yayınları Türkiye'nin Ağaçları ve Çalıları kitabının ilk baskısı tükendiği ve henüz ikinci baskısı çıkmadığı için hediye 2. baskı çıktıktan sonra gönderilecektir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Kutlarım füsunANK, "Ahşap Kahve Kutusu" birinciliği hak etmişti. Yarışmaya ve oylamaya katılan tüm arkadaşlara ve bize bu sitenin güzelliklerini paylaştırmada emeği geçen site yapım ve yöneticilerine çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Henüz katılmayanlara da küçük bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. Belirli bir konu hakkında fotoğraf çekmeyi düşündüğünüzde çevrenizde o ana değin görmediğiniz bir çok ayrıntıyı görmeye başlıyorsunuz. Kelimenin tam anlamıyla, gözünüzdeki perde kalkıyor. Bu yönden yarışmalarımızdan çok yararlandığımı söyleyebilirim. Bilginize. gece uzaktan da olsa yarışmaları seyretmeyi seven forum kişisi! |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili myndos, sizin ölçü kaşığınız için de epeyce bir düşündüm gerçekten, çok değişikti. Hoş bir el emeğiydi, bu da ayrıca bir anlam katıyordu. Kahve kutusu ise beni çocukluğuma götürdü, bana tahta kalem kutularımı anımsattı. Hatta bir kalem kutumun kokusu (sandal ağacı mıydı acaba buram buram kokardı ![]() Tüm arkadaşların emeklerine sağlık diyor, FüsunAnk ve sizi ayrıca kutluyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili gece, sevgili nevsune, ben de sizlere bu güzel mesajlarınız ve dostluğunuz için harikasınız diyerek; (herkese sirayet etmesi dileği ile... ![]() iyi niyetli yaklaşımlarımızın ve paylaşımlarımızın devamını diliyor, yaşanan ve yaşatılan güzelliklere yürekten teşekkür ederek, fotoğraf yarışmalarına ilginin çoğalmasını diliyorum. Sevgiyle Düzenleyen myndos : 14-12-2009 saat 21:03 Neden: cümleye ek yapıldı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Katılan , oylayan ve tebrik eden herkese çok teşekkür ederim. Sizlerle paylaşımı seviyorum. Sevgili Nevsune, benimde tahta kalem kutum vardı. Sürgülü. Geçenlerde aklıma geldi. Saklamadığım için pişman oldum. Bende sizi tebrik ederim Sn.myndos. Ve Sn.gece,yarışmalara ilginiz ve tebrikleriniz için teşekkür eder, Felsefi sohbetlerdeki yazılarınızı zevkle okuduğumu bu vesile ile bildirmek isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-02-2010
|
Herkese merhaba.Foruma yeni kayıt oldum.İlk bonzaimi (ya da adayımı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-02-2011
|
Hi everyone
Hello, Hello How are you ? Iam new here and just saying hello. This is really a amazing forum. Thanks |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() Bizden kaynaklanan bir durum varsa düzeltmeye çalışalım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hi, welcome to the forum agaclar.net. This forum contains a wide range of topics and knowledge, you can find answers to your questions almost instantly (since the forum is active all the time by its thousands of members.) Our authors ask you to check your personal informations on your profile. ****** check your profile and enter correct informations abot your personality. If there is a problem about entering informations to your profile (caused by a problem of forum), ****** contact "malina", who is the main author of this forum. Sincerely. Merhaba, forum agaclar.net'e hoşgeldiniz. Bu forum oldukça geniş bir alanda konular ve bilgiler içermektedir, forum daima binlerce üyesi tarafından aktif tutulduğu için sorularınıza hemen hemen anında yanıt alabilirsiniz. Forum yöneticisi sizden profilinizdeki kişisel bilgilerinizi kontrol etmenizi istemektedir. Lütfen profilinizi kontrol edin ve kişisel alanınıza doğru bilgiler girin. Eğer profilinize bilgi girmekle alakalı forumdan kaynaklanan bir problem varsa, ana yönetici "malina" ile iletişime geçin. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|