08-06-2009, 10:27
|
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-04-2009
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Derya Özen
Emre Bey, bence konuyu bu kadar uzatmanıza gerek yok. Bu bizim için eğlenceli bir oyun gibi. Bende yarışmaya katıldım, ilk beşte yokum diye, bas bas bağırıp feryat mı edeyim? Eski yarışmalardan ikisinde ilk beşe girmiştim ve ben kendi fotoğrafıma oy vermeyip, yarışan diğer fotoğraflara oy verdim. Bunu bu yarışmaya katılan pek çok kişi de yaptı. 3 ay öyceki yarışmada, tüm üyeler rakiplerine oy verdi. Bunlardan biriside bendim. Üstelik benim iki kız kardeşimde bu siteye üye olmalarına rağmen, onlara bana dair oy kullandırtmadım. Tüm bunları nedeni, bu yarışma bizim için bir eğlence, katılmakda kazanmak kadar güzel. Sizin fotoğrafınız çok güzel, zaten kazanma olasılığı olan bir fotoğraftı. Arkadaşlarınızın oy kullanıp, bu güzel eğlence alanını gereksiz bir tartışma alanına çevrilmesine hiç gerek yoktu. Bana kalırsa sizin şu andan sonra yapacağınız en güzel hareket, bundan sonraki yarışmalarda da en güzel fotoğraflarınızı yükleyip, diğer üyelerin ve yönetimin sizin hakkınızı vermenizi beklemektir. Burada her zaman güzel ve iyi olan kazanıyor, dahası dostluk kazanıyor, eminim sizde bunu farkedecek ve burayı daha çok seveceksiniz...
Lütfen yazdıklarımı size karşı bir tavır değil, sizden daha eski bir üyenin nasihatları olarak algılayın.
|
Derya Hanım olumlu yaklaşımınızdan dolayı size teşekkür ederim.
|
|
|