![]() |
|
|
Anket Sonuçlarını Göster: Sarı [Ocak 2009] | |||
fm19 - sarı çiçek |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 6.78% |
kuru.umit - kılıçotu |
18 | 30.51% |
nevbahar - sarı güllerim |
9 | 15.25% |
ruscus - sarı |
5 | 8.47% |
tuğba kiper - geven ve kelebek |
23 | 38.98% |
Oy Verenler: 59. Bu ankete oy veremezsiniz |
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
agaclar.net
|
Sarı [Ocak 2009]
Ocak ayı yarışma konumuz: Sarı Eskiden Kırmızıyı konu almıştık... ![]() Yani turuncu, açık yeşil değil; sarı. Rengi sarı olan bitkilerle bu yarışmaya katılabilirsiniz. Sarı renk, fotoğrafın küçük bir bölümünde kalmamalı, buna özen göstermelisiniz. Bu yarışmaya sadece bir fotoğrafla katılabilirsiniz. Birden çok yükleyenlerin, ilk yükledikleri fotoğraf esas alınacak diğerleri silinecektir. Bu duruma düşmemek için, fazla fotoğraflarınızın kategorisini değiştirebilirsiniz... Fotoğrafınızı galeride Bu Ayın Yarışması bölümüne ekleyebilirsiniz. agaclar.net yarışma kuralları |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
agaclar.net
|
Çünkü bitki fotoğrafı istiyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Foruma yüklediğim fotoğrafları buraya yükleyemiyorum. Hatta şu an avatarımdaki fotoğrafı bu yarışma için yüklemek istedim ama; "Yüklemek istediğiniz dosya boyutu izin verilen (204800 byte) fazla. Lütfen dosyayı küçülterek tekrar deneyiniz" dedi bana ![]() Acaba buraya yüklesem yetkililer yarışma sayfasına atabilirler mi? Bu fotoğraf ikinci yaptığım yağlıboya tablomun fotoğrafı, benim için yeri çok özel ![]() Düzenleyen aaylin : 25-01-2009 saat 08:05 Neden: ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
agaclar.net
|
Galeriye, yarışmalar için nasıl fotoğraf yüklenir? Herkes kendi adına yüklemeli... Tekrar dener misiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Tekin'in verdiği açıklayıcı komutlar sayesinde nihayet yükleyebildim. Kendisine çok teşekkür ediyorum. "Sarı" konusuyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Kendisi evimin en önemli aksesuarı benim de gözbebeğimdir. Yarışmadaki bütün arkadaşların resimlerinin yanında benimki çok amatörce ama asıl hedefim bu resmi sizlerle paylaşmaktı.Katılan herkese başarılar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Katılan üyelerimize teşekkür ederiz... Ödülü kazananı belirlemek üzere, 7 gün süresince oy kullanabilirsiniz. Ödül: Türkiye'nin Ağaçları ve Çalıları Alfabetik sırayla; ![]() fm19 - sarı çiçek http://www.agaclar.net/galeri/showimage.php?i=23345 ![]() kuru.umit - kılıçotu http://www.agaclar.net/galeri/showimage.php?i=16142 ![]() nevbahar - sarı güllerim http://www.agaclar.net/galeri/showim...?i=23093 ![]() ruscus - sarı http://www.agaclar.net/galeri/showim...?i=23036 ![]() tuğba kiper - geven ve kelebek http://www.agaclar.net/galeri/showimage.php?i=23034 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğrafların hepsinde birbirinden güzel, Tuğba Hanım ve Ümit Beyin fotoğrafın arasında karamsar kaldım. Ümit Beyin fotoğrafındaki çiçeği daha önce görmediğim için, oyumu ondan yana kullandım. Kazananı şimdiden kutlarım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
agaclar.net
|
Darkyes dalgınlık sonucu oy verenlerin isimlerinin görünmesi ayarını yapmayı unutmuş. İsteyen arkadaşlar, ayrıca burada kime oy kullandıklarını yazabilir. Bu yanlışlık için özür dileriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
5 güzel fotoğraf arasından Ümit Bey'in fotoğrafını seçtim. Çünkü baktıkça içim açıldı dedirten bir fotoğraf bence. Tuğba Kiper arkadaşımızın bütün fotoğraflarını, özellikle de damla fotoğraflarını çok beğeniyorum. Ancak kendisine bir sorum var: Neden sadece yarışmalara fotoğraf gönderiyor ? Galerilerde de daha çok fotoğrafını görmek isterim açıkçası. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-10-2008
|
nevbahar hanımın sarı güllerim oyumu hak eden resim. Sebebi resimin güzelliğinin yanı sıra mevsimsel olmasıdır. Elemeye katılan resimlerin hiç birisi ocak ayı içerisinde çekilebilecek bir resim değil. Nevbahar hanımın resminin tarihini bilemiyorum ancak bu mevsimde sarı gül bulmak olası diğer resimlerdeki kelebekler olsun ya da çiçeklerin açma zamanını düşündüğümüzde eski resimler oldugu acıkca ortada. Bence yarısma kuralları içerisine yarısmaya katılacak resmin yarısmanın yapıldığı dönem içerisinde çekilme şartı konmalıdır diye düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Ne güzel, bu sefer kıran kırana bir yarışma oluyor! Arabın atı gibi geriden geliyoruz ama olsun, çıkmayan candan umut kesilmez ![]() Beğenilerini belirten herkeze teşekkürler. Haydin arkadaşlar oy vermeye, gelsin oylar ..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
tuğba
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Hepsi birbirinden güzel fotoğraflar gerçekten uğraş verilmiş olduğu belli.Benim en çok hoşuma giden ve bakınca huzur duyduğum bu iki fotoğraf. 1 - tuğba kiper - geven ve kelebek 2 - nevbahar - sarı güllerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|