![]() |
|
|
Anket Sonuçlarını Göster: Sarı [Ocak 2009] | |||
fm19 - sarı çiçek |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 6.78% |
kuru.umit - kılıçotu |
18 | 30.51% |
nevbahar - sarı güllerim |
9 | 15.25% |
ruscus - sarı |
5 | 8.47% |
tuğba kiper - geven ve kelebek |
23 | 38.98% |
Oy Verenler: 59. Bu ankete oy veremezsiniz |
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
|
Elinize gözünüze sağlık. Damla fotoğraflarınızın sırrı nedir özellikle merak ediyorum. Forumda fotoğrafçılıkla ilgili başlığımızda paylaşırsanız sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğrafların hepsi birbirinden güzel. Tüm seçilenleri kutluyorum.Ancak birini seçmeye gelince birkaç gün oy kullanamadım sonunda oyum kılıç otuna gitti.Kazananı şimdiden tebrik ederim.Oylama yapmakta gerçekten doğru bir davranış,yönetim de bu yönü ile benden tam not aldı.Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
agaclar.net
|
Güvenç Bey'le görüştüm. Sergi için İstanbul'da imiş. Duyurusunu da yapacağız. İnternetten son durumu takip edemeyecek bir tempo içinde olmasına rağmen, daha önce göz attığı fotoğraflardan hareketle, "Gevenli fotoğraf mı seçildi?" diye sorunca, isabetli seçimler yaptığımız için gururlandım ![]() Tuğba, kitabın ne zaman adresinize gönderileceği konusunda sizi bilgilendireceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
tuğba
|
Bugün ödül kitabım olan "Türkiye'nin Ağaçları ve Çalıları" adresime ulaştı. Bu değerli kitabı imzalayıp gönderen Sayın Necati Güvenç Mamıkoğlu'na, NTV yayınlarına ve agaclar.net sitesi yönetiimine çok teşekkür ediyorum . sevgilerimle Düzenleyen tuğba kiper : 20-02-2009 saat 07:39 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|