Merhabalar. Herkesin en çok heyecanlandığı, gelmesini adeta iple çektiği bu etkinliğin amacına daha iyi hizmet edebilmesi için uzaltılmasını öneriyorum. Sonuçta tohumların çimlenmesi dönemine daha çok uzun bir süre var( lahana gibi kışlık tohumlara da yazlık amaçlı bahar ekimi yapılabilir). Durum böyleyken acele bir şekilde aktiviteyi sonlandırıp da tohumlara ulaşanlar ellerindeki tohumu 3-4 ay boyunca bekletip de ardından ekeceklerine göre, ama bu zamanlama ile bir sürü kişi tohumsuz kalacağına göre süreyi uzatarak çok sayıda üyemizin etkinliğimizden yararlanmasına yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum. Siz değerli forum arkadaşlarımızın da beni destekleyeceği düşüncesindeyim. Yöneticilerimizin dikkate almasını rica ederim.
Ayrıca epeyce arkadaşımızın da henüz tanıttıkları tohumlarını paylaşıma koyamadıklarını görüyorum, onlara da ilave bir süre olur, böylece onların açtıkları başlıkta bahsettikleri tohumlar da paylaşıma girebilmiş olur. Ayrıca benim gibi sonbaharda yoğun çalışan kişilerin ellerindeki tohumları paylaşmak için vakit bulamadığı düşüncesindeyim. Eğer imkan olursa ben şahsen önümüzdeki süre içinde elimdeki tohumları ancak yeni paylaşıma koyabilme imkanı bulacağım. İş yoğunluğundan dolayı şu ana kadar fırsat bulamadım. Eğer süreyi uzatırsak, yeni paylaşımlar da yapılabilir diye düşünüyorum. Teşekkür ederim şimdiden tüm düşünceleriniz ve yorumlarınız için
|