Türkiye için fazla lüks bir üretim şekli olduğunu düşünüyorum.
Pahalı ve istenileni elde etmeniz için çok daha fazla emeğe ihtiyaç var.
.
Türkiye'nin doğası, iklimi ve toprağı yeterli bir seviyede. ( Sadece hastalıklar yönünden negatif bir durum mevcut ) Topraksız tarım yerine topraklı tarımı çok rahat bir biçimde kullanmak yeterli.
.
Bu konunun başından beri savunduğum herkesin yaptığı gibi domates, marul, çilek yerine çok daha yüksek getiriye sahip kesme çiçek üzerinde topraksız tarım yapmak Türkiye şartlarına uygun olacaktır.
.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi emirhancoban
Topraksız tarımdan vezgeçmenizin sebebi nedir acaba ?
|
Yakın bir zaman topraksız Garbera kesme çiçeği denemesi yapacağım bunu burada paylaşabilirim.
.