Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Çamfıstığı
Sn pritt evinizde sevdiklerinizle beraber mutlu ve mesut olarak yaşamanızı dilerim.Ektiklerinizin bol bo ürünler vermesi temennisiyle.
|
Teşekkür ederim Sn. Çamfıstığı. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi brf840
Sayin pritt evinizde güle güle oturmanizi diliyorum
Bende müstakil bir ev yapmak istiyorum su an proje asamasindayim
Müteahhitlik kısmını nasil yaptiniz ? Bir de eviniz kac m2 ?
|
Ev 178+178 olmak üzere 356 m2 ve 2 bağımsız daireden oluşuyor. Müteahhitlik kısmını kendim yaptım. Her detayı araştırdım, tasarladım, planladım. hatta bazı işlerini de kendim yapmaya çalıştım. Mesela elektrik işini,
ekstra prizler, etrafın betonu vs. vs. Müteahhitte vereceğim parayı malzemedeki kaliteye verdim. Ama yoruldum. Şimdi dönüp baktığımda ne kadar doğru yaptığımı da gördüm.
İnşallah sizde yapar ve girersiniz. Her gün Allaha şükrediyorum. Çocuklarda bir hayli mutlu. sabahları dahi bütün ev halkı erken kalkar olduk. artık saat 8 de kahvaltıdan kalkar isek o günü geç kaldık diyoruz.