View Single Post
Eski 25-02-2020, 14:46   #46
TCM
Ağaç Dostu

TCM's Avatar

Giriş Tarihi: 18-01-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
…ama yanıılıyorsunuz; sevgili patroniçemiz çayın yanında bize harika börekler, kavala kurabiyeleri de ikram edip durdu. Onları burada fotoğraflamak istemememizin sebebi sizlerin de canı çekmesin diye idi…
Eh, size öyle demek düşer tabi, kraliçe nasıl korkuttuysa artık…
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
…Sahi, gönderdiğinizi yazdığınız ne yağlardan ne peynirlerden, fıstıklardan benim hiç haberim olmadı.
O kadar fıstığın, balın, tereyağın nereye gittiğini soruyorsanız kraliçenin kilosunu takip edin, fikir vereceğini düşünüyorum..

Bozulan, çarpıklaşan, kirlenen bu dünyaya güzellik katmak için çaba gösteren herkese, tabi başta büyüklerimize ne desek az. Yukarıdaki resimlerde tonlarca şey görebilirsiniz ama bence ilk göze çarpan şey sadelik, içtenlik. Buna karşılık en içten mesajda @Menevşe den gelmiş sanki
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Menevşe Mesajı Göster
…Çok tatlısınız hepinize sarilmak istedim. ��
Tabi ben de sarılmak isterim ama hanım sevmez böyle şeyleri. Geçen ay kargoyu gönderdikten birkaç gün sonra saat 19:47 de telefonum çaldı, gençten bir bayan sesi, teşekkür ediyor.. kimsiniz deyince ‘Malina’ dedi. Yürü git dedim ya, akşam akşam beni mi işletiyorsunuz, ben kimim ki @Malina beni arasın…Ama konuşma devam edince anladım ki gerçekten @Malina, o gururla nasıl kasılıp ağzımı kulaklarıma değdirdiysem hanım bitti yanımda.Kim o konuştuğun genç kız bu saatte dedi, ‘yav kim olacak ağaçlar.netten ablamız, büyüğümüz @Malina’ desem de, hoparlörden duyulan ses en fazla 30 yaşındaymış. Geçen seneki resmini gösterdim, aynadan çekildiği için dedi, nasıl aynadaki görüntü aslından iki katı uzağa götürürse çekilen resim de iki kat yaşlandırırmış, aslında aynadaki resmin sahibi 30, taş çatlasın 35 miş…Ne diyeceğimi bilemedim…

Etkinlik birincisiyim diye sağolsun pek çok arkadaş tonla şey talep ediyor. En başta da @g.c. Kusura bakma güzel kardeşim arabanın tekerini git @Üçcin den iste, bence bu yılın birincisi o. Senin de torpiline rağmen arkadaşımız birkaç ay önce katıldığı forumda, üstelik hiçbir tohum talep etmeden tonla paylaşımda bulundu ve bana göre zirveyi hak etti. Ama istersen bahçene bi artezyen konduruverem...

Hanım gelir birazdan, hala kızgın bana, sağolsun yönetimin gönderdiği hediye fular bir nebze olsun sakinleştirse de ‘seneye çeyrek altın isterim’ diye tutturdu…Bunun babası da yazın etrafımdan eksik olmaz, orayı böyle ek, şurayı böyle ilaçla, her tarafa ot ilacı at başka türlü kurtulamazsın...

Zaman zaman forumu canlandırmak adına yaptığım takılmalara gösterdiğiniz tolerans için hepinize teşekkür ederim. Seneye etkinlikte tekrar görüşmek ümidiyle…

Cıvık mode OFF …

TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön