Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ulash44
Merhaba talep listesinde bende varım fakat bana mesaj veya mail gelmedi. Ne yapmalıyız. Etkinlik düzenleyen ve emeği geçen herkese Teşekkürler.
|
Size tohum gelecek direk

Şu sıra ortada dolaşan mail-kargo muhabbeti 'tohum paylaşacaklar' için, son listeye baktığımda (kesinleşmemiş yıl sonunda yayınlanan) siz paylaşanlar arasında yoksunuz, talep ediyorsunuz. Adresinizi gönderdiyseniz (veya gönderecekseniz) bizim kargolama, merkezin de ayrıştırma işlemi tamamlanınca tohumlarınız size ulaşacak. Arkadaşların bahsettiği konu ise kime tohum dağıtacağı dağıtanların inisiyatifinde. İlk etapta 'olur mu öyle kafasına göre iş' diye düşünülse de genelde olağanüstü durum olmazsa tohum paylaşan arkadaşlar her talebi karşılıyor. Kısıtlı tohumu olanlar da bunu sayfalarında belirtiyor, ancak fazla talep geldiğinde elindeki kısıtlı tohumu nasıl dağıtacağını dağıtanın karar vermesinden doğal bir şey olamaz. Benim taleplerde sorun olmadı ancak olsaydı sayfamda da belirttiğim gibi bir ay önce foruma katılan arkadaşa tohum vereceğime yıllardır yüz-göz olduğum kişilere verirdim.