agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2019-2020 Tohum Paylaşım Etkinliği
(https)

Beğeni Düzeni1318Beğeniler

Sadece okunabilir konu

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 31-01-2020, 21:30   #1
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 24-09-2019
Merhaba talep listesinde bende varım fakat bana mesaj veya mail gelmedi. Ne yapmalıyız. Etkinlik düzenleyen ve emeği geçen herkese Teşekkürler.

Ulash44 Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 31-01-2020, 21:39   #2
Ağaç Dostu

AkisSoftware's Avatar

Giriş Tarihi: 10-08-2017
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ulash44 Mesajı Göster
Merhaba talep listesinde bende varım fakat bana mesaj veya mail gelmedi. Ne yapmalıyız. Etkinlik düzenleyen ve emeği geçen herkese Teşekkürler.
Normalde size mesaj veya mail gelmiyor zaten. Lakin mesaj sayiniza bakinca aktif olmadiginiz icin talepleriniz iptal edilmis gibi dusunebiliriz...

AkisSoftware Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 01-02-2020, 19:56   #3
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 24-09-2019
Formda aktif olan kişiler talepte buluna bilir diye bir kural görmedim ben.
Tohum ihtiyacımdan dolayı burada paylaşım yapan bir arkadaş buradan talep yapmamı söyledi böyle bir etkinliğide daha önceden bilmiyordum. Etkinlikte en azından sadece forumda aktif olan kişilere dagıtım yapıldıgını söylerseniz insanlarda umutlanıp magdur olmaz ihtiyacını zamanında temin eder.

Ulash44 Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 01-02-2020, 20:32   #4
Ağaç Dostu.

Zekoş's Avatar

Giriş Tarihi: 03-05-2009
Galeri: 4
Sn.Ulash44 öyle bir kural yok zaten ..sadece üyelerin kendilerini tanıttıgı bölümde kendinizi tanıtan bir mesajınızın olması yeterliydi.Tavsiyede bulunan arkadaşınız eksik bilgilendirmis sizi...

Zekoş Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 01-02-2020, 21:40   #5
TCM
Ağaç Dostu

TCM's Avatar

Giriş Tarihi: 18-01-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ulash44 Mesajı Göster
Size tohum gelecek direk Şu sıra ortada dolaşan mail-kargo muhabbeti 'tohum paylaşacaklar' için, son listeye baktığımda (kesinleşmemiş yıl sonunda yayınlanan) siz paylaşanlar arasında yoksunuz, talep ediyorsunuz. Adresinizi gönderdiyseniz (veya gönderecekseniz) bizim kargolama, merkezin de ayrıştırma işlemi tamamlanınca tohumlarınız size ulaşacak. Arkadaşların bahsettiği konu ise kime tohum dağıtacağı dağıtanların inisiyatifinde. İlk etapta 'olur mu öyle kafasına göre iş' diye düşünülse de genelde olağanüstü durum olmazsa tohum paylaşan arkadaşlar her talebi karşılıyor. Kısıtlı tohumu olanlar da bunu sayfalarında belirtiyor, ancak fazla talep geldiğinde elindeki kısıtlı tohumu nasıl dağıtacağını dağıtanın karar vermesinden doğal bir şey olamaz. Benim taleplerde sorun olmadı ancak olsaydı sayfamda da belirttiğim gibi bir ay önce foruma katılan arkadaşa tohum vereceğime yıllardır yüz-göz olduğum kişilere verirdim.

TCM Çevrimdışı   Başa Dön
Sadece okunabilir konu

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:40.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025