Konu: TCM / bahçe
View Single Post
Eski 19-07-2019, 21:22   #1285
TCM
Ağaç Dostu

TCM's Avatar

Giriş Tarihi: 18-01-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi g.c. Mesajı Göster
Hocam bahçenizde panaromik olarak tura çıkarmışsınız ben ancak katılabildim. Küçük tandırınız dikkatimi çekti. Ekmek mi yoksa kebap yapımı için mi kullanılıyor? İçine giren lezzetlerin yapım aşamaları ve sonrasında gömme aşamalarından detay isteriz
İki gündür resimleriyle bir yere yazdım nasıl olduğunu diyordum ki sonunda buldum. Linkteki düzen, iki kat yapınca olmadı; hava almadı için, eti koyduk bir saat sonra baktım içi soğumuş Sonra tek kat yaptım, bu kez oldu; içerisinde ateşi yakıp köz olunca içerisine tavuk koydum ve saatini hatırlamıyorum herhalde 1,5 saat sonra gayet güzel aldık. Bu yıl daha denemedik. Pek severim yemek yapmayı, özellikle et ürünleri.. Ancak ev halkının dördü de ayrı tellerden çaldığı için zevkle mangalın, fırının, ocağın başına geçilmiyor. Gömecek güzel bir şeyler bulursak zevkle paylaşırız. Dondurma nasıl yapılır başlığına geçen sene bir yazı yazmıştım, bir yıldır dört beş kez denememe rağmen hala buzlu yapıyorum. İlk yaptığım kazara güzel olmuştu ancak onu da nasıl öyle yaptığımı anlayamadığımdan hala yazının devamı gelmedi, ona benzerse gömme işi seneye kalabilir.

TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön