View Single Post
Eski 31-01-2019, 09:51   #17
siflera12
Ağaç Dostu

siflera12's Avatar

Giriş Tarihi: 20-05-2017
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi coccoloba ağacı Mesajı Göster
Neden dış ülkelerden getirmiyorsun, seçebilirsin istediğin palmiyeyi; param var diye hava atıyodun ya.

Sahil dışında, boşuna bir külfet olur bu uğraş, sahil dedim; çünkü uyum sağlayabileceği tek yer orası olurdu, ora da bile risk varken...

Neyse, bahçede 20 yıl beklesenizde, sera ile filan kapasanızda, yapabileceği boy 2 metreye anca ulaşır.

Zaten meyve olayına, hatta meyve verse de, kalibresine ve niteliğine hiç girmiyorum bile.

'Bu dediklerimi de bir yana bırakıyorum, hayatta kalmayıp henüz ocak ayını atlatmadan cocos nuciferanız ölecektir'
Para benim değilmi ister buradan alırım istersemde dış ülkelerden [emoji6] ve sadece sahilde olur diyorsunuz o zaman bütün tropikal meyvelerin sahilde olması gerekirdi sonuçta orda don olmuyor [emoji1] Bahçemde isterse 2 metre olsun isterse 30 metre benim için adapte olması önemli boyu değil [emoji1] Buarada sizin sahil üzümüde ölecektir nede olsa oda soğuğa dayanamıyor [emoji6]
Bence sizi amerikaya yollayalım sizde sahil üzümüne daha fazla işkence etmemiş olursunuz hem amerikanın sizin gibi zeki insanlara ihtiyacı var Herşeyi çok bilen arkadaş [emoji6]
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

siflera12 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön