Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tarku
Sertifikalı denen ilan tam bir saçmalık bunu peşinen söyleyeyim. Sertifikalı olması için genetik olarak kanıtlaması lazım. Dna analizi mi yaptırmış? Sahtekarlık bu. Sertifikalı diye aldınız, toprak solucanı çıktı ne yapabilirsiniz? Hiç bir şey.
Youtube'da abone olduğum ve videolarından güven veren birinin linkini vereyim. 3 farklı çeşit solucan besliyor isterseniz size kokon olarak yollayabilir. Kokon almanız solucan sayısı bakımından yararınıza olur. Sertifikalı diyenler dolandırıcıdır uzak durun.
https://www.youtube.com/watch?v=MxSdUAFTAC8
Saklama kabı hakkındaki sorunuzu atlamışım. Çok eski bir tahta kasam vardı ilk başta onun içine koydum. Solucanlar mamaları çok hızlı tüketmeye başlayınca, bir kısmını plastik ekmek kasasının altını delerek ona koydum. Bu da yetmeyince, palet tahtalarından bir kasa daha yaptım. Solucanları aldığım kişi mezar sistemi çalışıyor. Aşırı nem durumunda yer sisteminin daha iyi olduğunu söylüyor ve sanırım haklı.
|
inanamıyorum yani 5000 solucanı o şekilde yerleştirmek ciddi cesaret

, siz de biraz gözü kapalı girmişsiniz galiba
Eisenia Foetida olduğu sertifikalı yani, kırmızı kaliforniya olduğu değil anladığım kadarıyla