Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak
Labadayı biz bulgurla ıspanak yemeği gibi pişirir üzerine sarımsaklı yoğurtla tüketirdik, birde sarmasını yapardık yine bulgur ağırlıklı. Labadanın yaprakları pişince ıspanağa göre daha yumuşak olduğu için biraz cıvık oluyor  sevip sevmeyeceğiniz den emin değilim açıkçası
Şevketi bostanın çiçeğini ilk defa sizin paylaşımlarınızda gördüm bu gün, demek ki benim gördüklerim bam başka bir bitkiymiş, ben mavi diye yazdım ama aslında koyu pembe mor arası bir renk. Büyüklrimiz o bitkiye eşek dikeni derlerdi
Yine maşallah döktürmüşsünüz boğazlıkları, huzurla sağlıkla tüketin hepsini, çiçeklerinize de kocaman maşallah, hepside çok harika görünüyorlar, emeklerinize sağlık, sevgiler.
|
Dışı cıvık sarmayı hayal ettim bir an..



Bol yoğurtlu ıspanağa da hem oğlan hem ben bayılırız. Denersek bu şeklini deneyeceğiz. Çok teşekkür ederim.
Taze yaprak vermesini bekleyeceğiz artık, tohuma kalkınca yaprak üretimi durdu.
Güzel söz ve temennileriniz için ayrıca teşekkür ederim, sevgiler.