View Single Post
Eski 16-09-2007, 14:43   #514
Sebahattin Sargın
Ağaç Dostu

Sebahattin Sargın's Avatar

Giriş Tarihi: 16-12-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nevsune Mesajı Göster

Benim anlatmak istediğim: herkes polisliğe soyunursa bu işin sonu gelmez . Aynen gerçek yaşamda olduğu gibi. Her şeyde, kural ve kural uygulayıcıları olması gerektiğine inanıyorum. Ama bu demek midir ki ben hiç bir şeyle ilgilenmeyeceğim
Günlerdir bu yazışmaları ilgi ile takip ediyorum, büyük bir dikkat ile okuyorum. Sevgili nevsune size katılıyorum dediğiniz gibi " herkes polisliğe soyunursa bu işin sonu gelmez" evet bizler üye olarak yeni gelen arkadaşlarımız oldumu, bu kurala uymalarını rica ediyoruz, uyarmıyoruz. Şahsen ben bu şekilde yapıyorum.

Ama bazen üyelerin yaptığı hatalar alıntı yapılıp buraya getiriliyor. Bana göre bu son derece yalnıştır. Yöneticiler gerekli yerlerde yanlış başlıklar açılmış veya yanlış konuya uygunsuz mesajlar yazılmış ise zaten bunlar için gerekli olanı uyguluyor. Fakat bunları yöneticilerin dışında başkalarının, ortak bir yerde toplayıp tartışmaya açması yalnıştır.

Bende hatalar yapıyorum bu konuda ve şimdiye kadar aldığım ikazlar sonucunda bunları düzeltiyorum.

Ama Nevsune Hanımın dediği söze büyük bir destek veriyorum " herkes polisliğe soyunursa bu işin sonu gelmez". Bunlar benim şahsi fikirlerimdir, şayet birilerini kırdıysam affola....

Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön