Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Musa Gündoğan
sayın serpil pirmit benden yeşil dolmalık biberi talep ettiğinizi göremedim. çünkü bu tohumu az biraz da olsa mümkün mertebe herkese göndermeye çalıştım. ancak sizin isminiz şu an talep edenler arasında görünmemektedir.
|
İstedikleri tüm tohumlar karşılanacak diye düşünüyor olabilirler...
Bu ihtimal dahilinde diye yazıyorum.
http://www.agaclar.net/forum/tohum-p...ligi/41248.htm
Alıntı:
3.4. Tohum talep edenlerin rolü
Önemli: Bir katılımcı iki yıl üst üste sadece talep eden olarak etkinliğe katılamaz. Örnek: Geçen yıl paylaşmadan tohum talep eden bir katılımcının bu yıl etkinlikten tohum talep edebilmesi için mutlaka tohum da paylaşması gereklidir.
Önemli: Etkinlikten bu yıl paylaşım yapmadan tohum talep eden katılımcının tohum talebi sayısı 25 ile sınırlıdır. Daha fazla sayıda talep yapan katılımcıların ilk talep ettikleri 25 geçerli sayılacak, fazlası geçersiz sayılacaktır.
Önemli: Etkinliğe aynı zamanda paylaşımcı olarak katılanlar, kendi paylaştıkları tohumlara olan geçerli taleplerin en fazla %50si kadar daha fazla tohum talebinde bulunabileceklerdir. Üst sınır 150 dir. Daha fazlası talep tarihine göre geçersiz kabul edilecektir. Örnek-1: Paylaştığı tohumlara 60 adet geçerli talep bulunan bir paylaşımcı en fazla 90 çeşit tohum talebinde bulunabilir. Örnek-2: Paylaştığı tohumlara 500 geçerli talep bulunan bir paylaşımcı en fazla 150 çeşit tohum talebinde bulunabilir.
Önemli: Etkinliğe tohum paylaşmadan talep eden olarak katılabilmek için üyenin en azından kendini tanıttığı bir mesajı bulunmalıdır. "Ben İstanbuldan Ahmet" tarzı mesajlar tanıtım için yeterli sayılmayacaktır. Sadece alış veriş bölümünde mesajı bulunması yeterli değildir. Talep geçerliliğinin analiz edildiği günde sıfır mesajı bulunan talep sahiplerinin talepleri iptal edilecektir.
|