Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Jezebel
Et yerken unutulmaması gereken bir nokta, hayvanın yediği tonlarca ot ve yemi üretilirken kullanılan tüm pestisit artıkları yendiğimiz etin içinde.
Yani 1 kilo ot yerken aldığımız petisit miktarının kat kat fazlasını et yiyerek alıyoruz.
Özellikle karaciğer toksinlerin kümelendiği yer.
O dedikleriniz bu siyasi ve ekonomik ortamda pek mümkün değil sn. mister 73.
Yıllar önce Çevre Sağlığı teknisyenimle rapor edip ( atık sularını Abullont gölüne boşaltıyordu) kapattırdığımız süt tesisi siyasal otoritelerle bağlantılarını kullanarak beni sürdürmeyi başardı.
Şu an da durumlar pek farklı değil.
Yumurta üreticileri bile parayı bastırıp "Yumurtada kolesterol yok" dedirtebildiler.
Pembe gözlükler size çok yakışmış.
Güle güle takın.
Aile planlaması da yapmak lazım, kestiğimiz hayvan dışkılarının dışında 7 milyar insanın dışkısı da sularımıza intikal ediyor da...
Bayram bayram ne hoş sohbet
Gerçekler acıdır ve pis kokar.
|
Teşekkür ederim, size de tavsiye ederim. Yapılan araştırmalar karamsarlığın sağlığa herhangi bir yararını henüz gösteremedi.
Ben kendi adıma et, süt gibi ürünleri mümkün olduğunca sahibini bildiğim küçük çiftliklerden, sebze meyveyi kendi bahçemden veya yine yerel bahçıvanların satış yaptığı semt pazarlarından almaya çalışıyorum. Ambalajlı ürünlerden olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum.
İyi bayramlar.