View Single Post
Eski 01-11-2016, 11:11   #132
Mücevher Çalısı
Ağaç Dostu

Mücevher Çalısı's Avatar

Giriş Tarihi: 11-04-2015
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
...İnsanlar tohumu sizden talep ediyorlar . Tohum nasıl yetiştirilir en ufak bir fikirleri yok. Bedava bir şey bende alıyımda ne olursa olsun durumu var...
Tohum talep edenler arasında 'Ne olursa olsun' gibi bir düşünceye sahip insan çok az bence. Bunun haricinde ömründe hiç tohum ekmemiş kişiler de vardır tohum talep edenlerin arasında. Lakin onların arasında nasıl bitki yetiştireceğini öğrenmeye çalışanlar da var. Bu kişilere de şans tanınması gerekmez mi? Bize bildirmeseler de insanlar 'Bitki Yetiştirmenin' deneye yanıla doğrusunu öğrenemezler mi? Örneğinizi 'Domatesden' vermişsiniz, ben de Uyuz Otu'ndan vereyim. Geçen sene paylaştığım 'Uyuz otu' tohumlarının ayıklanması biraz can yaktı diye her tohumun peşinden mi koşacağım, ben dağıtamadığım ve elimde kalana üzülmüştüm

Kaldı ki paylaşımcılara bu konuda bir kısıtlama da şükür ki gelmedi. Dileyen dilediği kişiye, dilediği miktarda (az-çok standardı var) tohum paylaşımı yapıyor. Sayın Zekoş'un da dediği gibi biraz seçicilikle atlatılabilecek bir sorun...

Bu arada tüm Etkinlik Gönüllülerine teşekkürü bir borç bilirim, Saygılar...

Mücevher Çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön