View Single Post
Eski 13-08-2016, 12:12   #7
Mücevher Çalısı
Ağaç Dostu

Mücevher Çalısı's Avatar

Giriş Tarihi: 11-04-2015
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tarku Mesajı Göster
Vedat milor, ispanyada 3 haftalık oğlak eti yediğini ve çok lezzetli olduğunu anlatmıştı. 3 haftalık bir canlıyı yemeyi geçtim, onu hangi vahşi öldürebilir? Yediniz de boyunuz mu büyüdü?
Anne karnındaki kuzuyu öldürüp, astrakan kürk yapıldığını duymuştum. İnsanların vahşiliğinin sınırları yok sanıyorum. Yavru fokları tahta sopalarla öldürüp kürklerini alan insanlar!!! Böyle görüntüleri hatırladıkça Allaha olan inancım azalıyor. Bu kadar vahşiliğe neden dur demez?
"Vedat milor" de kimmiş dedim baktım tanıdık mı diye. İsmen tanımıyordum, cismen tanıdık çıktı, reklamlardan hatırladım. Mutfak kültürüm zayıf benim

Yazınızdan anladığım bu gidişin sonunu Allah'a havale etmişsiniz sanki. Fani dünyada Mitoloji devri bitmiş Peygamberler (uzakdoğuda bilginler) devri başlamış. Peygamberler devri bitince de mucizeler devri son bulmuş. Ve lakin Yaradan 1 kere koyun (kuzu değil) göndermiş, tekrarı mı olsun? Artık "aklımız var mantığımız var kullanacağız kullanabildiğimiz kadar "Allah'a olan inancınız" size çok çok özel bir durum, "hiçbir kişi, hiçbir konunun" aranızı bozmasına izin vermeyiniz. Naçizane tavsiyemdir, ben öyle yapıyorum...

Düzenleyen Mücevher Çalısı : 13-08-2016 saat 22:17 Neden: Düzenleme
Mücevher Çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön