View Single Post
Eski 10-08-2016, 19:21   #511
gilan
Ağaç Dostu
 
gilan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: San Francisco / ABD
Mesajlar: 3,988
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Hangi birini söylesem ki, maşallah herşey harika görünüyor sevgili gilan. Aranjmanın, domateslerin, mısırların, karpuzların maşallah maşallah!..
Emeklerine sağlık, daim olsun inşallah!..
Çok sağ ol sevgili YeniGine. Bu aralar bahçeden besleniyoruz gerçekten de. Öyle güzel ki.


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi alperfect Mesajı Göster
Salça İç Anadoluda kaynatılıyor ama Akdenizde 'günletilir'. Ve bir kez yapın hem inanılmaz lezzetlidir.Kevgir ya da süzgeçten geçirdikten sonra genişçe bir leğene serin arada bir karıştırın zaten o sıcakta çabucak olacaktır. Biraz tuz biraz zeytinyağı koyup kavanoza doldurun, ben annemin öğrenciyken verdiği salçayı 3 yıl kullandım ne bozuldu ne porlandı
Bilgiler için teşekkürler. Bu kadar tavsiye üzerine denememek olmaz.

gilan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön