Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
Hangi birini söylesem ki, maşallah herşey harika görünüyor sevgili gilan. Aranjmanın, domateslerin, mısırların, karpuzların maşallah maşallah!..
Emeklerine sağlık, daim olsun inşallah!..
|
Çok sağ ol sevgili YeniGine. Bu aralar bahçeden besleniyoruz gerçekten de. Öyle güzel ki.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi alperfect
Salça İç Anadoluda kaynatılıyor ama Akdenizde 'günletilir'. Ve bir kez yapın hem inanılmaz lezzetlidir.Kevgir ya da süzgeçten geçirdikten sonra genişçe bir leğene serin arada bir karıştırın zaten o sıcakta çabucak olacaktır. Biraz tuz biraz zeytinyağı koyup kavanoza doldurun, ben annemin öğrenciyken verdiği salçayı 3 yıl kullandım ne bozuldu ne porlandı
|
Bilgiler için teşekkürler. Bu kadar tavsiye üzerine denememek olmaz.
