View Single Post
Eski 03-03-2016, 18:52   #55
tugrulalp
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 10-12-2012
Çapa makinemize hoş geldin diyoruz...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tugrulalp Mesajı Göster

Bu iki haftalık süreçte anladık ki duvar kenarlarındaki sürülmemiş yerlerle traktörle sürülmüş yerler için (çok taşlı çıktı) ya belleme ve çapalama için yevmiyeli birilerini tutmalıyız ya da çapa makinesi almalıyız. Bu sefer de çapa makinesi için bütçe ayır... Böyle giderse birkaç yıl evi yaptıramayacağım sanırım Onun araştırmasını yaptım. Makine seçimi konusunda kafam bir hayli karıştı ve nihayet bugün eve gelirken Yağmur 300 marka Honda GX 200 6.5 HP Benzinli çapa makinesinde kampanya yazısını gördüm. Yarın ders boşluğunda gidip bakacağım, aklıma yatarsa sanırım onu alacağım. Arkadan frezeliler yeterli derinliğe ulaşsa gönlüm onlardan yana ama herkes yüzeysel çapalama yapıyor dedi. Benim duvar diplerinde hiç işe yaramayacak. Alttan çapalı olanlarla birkaç kez aynı yerde gidip gelerek inşallah toprağı hazır hale getirebilirim.
Yukarıda dediğim gibi kampanya yazısını gördüğüm yere gittim ve 2.750 TL 9 taksit dedi, uygun geldi, biz de aldık gitti. İnşallah işimizi görür...

Name:  Yağmur yet 300 Honda gx200.jpg
Views: 868
Size:  21.3 KB

Makineyi koyacak yerimiz olmadığı için-şimdilik-her gün arabanın arkasında benimle okula gidip geliyor Dedemlerin müstakil evi var, hafta sonu oraya bırakacağız.

tugrulalp Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön