Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi salihcan
Küsmek mi ? Bence ''Fesatlandı giremiyor'' veya ''Kalbi dayanamıyor '' diye düşünseydin çok daha iyi olurdu ablacığım
Karınca kaderincesi bu kadar mı
Bütün suçlu o pis hoyaları
İzninle Japon fenerlerini göstermek istiyorum ne haldeydi diye (sonra sileceğim )içlerinde kavun,salatalık,kudret narı da var
Eklenti 589498
Bahane değildi kiiiiii, İzmir-Çandarlı yolunu günde 2 kere çektim  Çektiğimi bir ben bir Allah biliyor
İnşallah Gülen Melek ablam geldiği zaman gelirim ...
Çok isterim doğrusu...
Bu arada Gülen Melek demişken torunlarını göstereyim
Hoya Eskimo
Eklenti 589499
Eklenti 589500
Hoya Pubicalyx ''Royal Hawaiian Purple''
Eklenti 589501
|
Salihcan sakın silme fotoğrafları, bana bir zararı yok, burası Çandarlı mı merak ettim?. Sadece silecem kelimesini sil yeter.
Şimdi bu sözlerinden seni anlıyorum ki seni birşeyler çok yormuş, kıyamam sana ben, sanırım yaz sezonunu fazla yoğun geçirmişsin ama ne olur hoyalara kızma eğer onlarında payı varsa, hoya yetiştirmek kolay değil biliyorum.
Senin okulun da var, bitkilerle uğraşmak senin için yorucu olur biliyorum ama şu bitmeyen isteklerimiz yok mu her şeye katlanıyoruz.
Bu genç yaşta hoyalara merak sarmak sizin için iyi cesaret. Biliyorum çok heveslisin ama ben derim ki fazla çoğaltma, alışınca zor koparsın onlardan, evet torunlarım çok güzel olmuşlar, çiçek te açmışlar ellerine sağlık.
Yani sorunlarını tam bilemediğim için ne yazacağımı da bilemiyorum, her ne ise geçecek bu günlerde sen kendini ferah tut olur mu...
En başta yazdığın ilk satırlarına bir anlam veremedim görmemiş olayım, neden?
Çandarlı'ya geldiğinde mutlaka beklerim, dertleşiriz biraz.
Fotoğraflar için teşekkür ederim arada bakarım, salatalıklar, kudret narları, fenerler çok güzel görünüyorlar.