View Single Post
Eski 27-10-2015, 23:09   #735
asmalıtepe
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Sevgili asmalıtepe, bu sitede o kadar bir bütün olmuşuz ki birimizden biri biraz uzak kalınca gözlerimiz haliyle arar oluyor adeta. Ben de o yüzden nerelerdesiniz diye yazmıştım.

Dediğiniz gibi özelden iletişim kurunca biraz rahatladım doğrusu. Yaz başında bir taraftan kuvvetli rüzgar, diğer taraftan şiddetli yağmur ve dolu derken, verilen onca emeğe hepimiz üzüldük ama sağlık olsun demekten başka elimizden bir şey gelmedi.

Ama şimdi görüyorum ki o sıkıntılar, fırtınalar sanki hiç olmamış gibi, her şey çok güzel olmuş, bitkileriniz kendilerini yeniden toparlamışlar, pırıl pırıl olmuşlar, görünce çok mutlu oldum.

Haliyle bazı kayıplarımız olacak, biliyorsunuz ben geçtiğimiz kış soğuklardan ne kayıplar verdiğimi, ama alışıyoruz ve her şey geride kalıyor ve unutuluyor, şimdi tekrardan önümüzde ki bahara hazırlıklar başlayacak, yeniden tohum ekeceğiz, yeniden fideler yetiştireceğiz, bu uğraş bu şekilde gittiği yere kadar gidecek.

Bitkileriniz uzun bir zamandan sonra hepsi de çok güzel ve sağlıklı görünüyorlar, ellerinize emeklerinize sağlık. Sevgilerimle

Selam arkadaşım evet ben de özlemişim sizleri. Ya işte insan psikolojisi bazan tevilden tevile girebiliyor. Ama çok şükür kalmıyor üstümüzde, sıyrılıp çıkabiliyoruz kötümserlikten,karamsarlıktan. Yok kaydadeğer bir sorun olmadı çok şükür. Veren de Allah vermeyen de, verdiğine bin şükür ne yapalım.
Biz kimiz ki..KÛn fe ye KûN.. ''Ol,, der ve olur.
Biz aciz kullarının bir tohumun çimlenmesine sevinçten havalara sıçrayıp biz oldurduk sanmamız cehlimiz ama vesile olmamız çok güzel.

Sizin bahçenin hazanını izlerken onu düşündüm: Baharı iple çektik, ne zorlu kışlardan sonra uyanışlarına kavuştuk,sevindik sonra sıcaklarla onlarla biz de kavrulduk ve yeniden uykuya geçtiler.. Ama zaman akıp geçiyor Hayırlarla geçsin yurda millete hayırlar getirsin baharlar...Yeniden uyanacaklar,Biz yine sevinçle karşılayacağız onları. Yeter ki sağlık versin. sevgiler...

asmalıtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön