View Single Post
Eski 09-10-2015, 00:43   #514
macuroğlu
Ağaç Dostu
 
macuroğlu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-01-2011
Şehir: KÜTAHYA
Mesajlar: 503
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Resulgur Mesajı Göster
Hay Maşallah sizlerden öğreneceğimiz çok şey var. Emeğinize sağlık

Peki bu erik vişne armut kavun karpuz çîkek kayısı şeftali incir üzüm ahudu kuşburnu alıç dut reçeli ve bunların hoşaflıkları nasıl yapıyorsunuz tarifini yazar mısınız . ?
Sayın resulgur reçeler bire bir yapılıyor 1 kg çileğe 1 kg şeker hoşaflıkları ise meyvaları doğrayıp kavonazlara dolduruyoruz şeker koymadan kazanda kaynatıyoruz kavonozları

macuroğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön