![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
Şehir: Tokat - Niksar
Mesajlar: 1,610
|
Hay Maşallah sizlerden öğreneceğimiz çok şey var. Emeğinize sağlık Peki bu erik vişne armut kavun karpuz çîkek kayısı şeftali incir üzüm ahudu kuşburnu alıç dut reçeli ve bunların hoşaflıkları nasıl yapıyorsunuz tarifini yazar mısınız . ? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2011
Şehir: KÜTAHYA
Mesajlar: 503
|
Sayın resulgur reçeler bire bir yapılıyor 1 kg çileğe 1 kg şeker hoşaflıkları ise meyvaları doğrayıp kavonazlara dolduruyoruz şeker koymadan kazanda kaynatıyoruz kavonozları |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2011
Şehir: KÜTAHYA
Mesajlar: 503
|
Çilek reçeli
Artık son çilekleri reçel yapıyoruz bu yaptığımız kazanlar satışa gidecek |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2011
Şehir: KÜTAHYA
Mesajlar: 503
|
Kuşburnu
Dağdan toplanan kuşburnular temizlenip 2 gün bekletiyoruz sonra şekerle kaynatıp reçel olacaklar |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2011
Şehir: KÜTAHYA
Mesajlar: 503
|
Koyun
Ayrılmaz ikililer |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2011
Şehir: KÜTAHYA
Mesajlar: 503
|
Biber
Son hasatlarımız artık turşu kuruluyorz artık bunlarla |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2011
Şehir: KÜTAHYA
Mesajlar: 503
|
Mısır
Bugün bahçeden tohumluk için ayırdığım ürünler topladım en favori ürünüm mısırlarım şuan elimde 9 çeşit var dahada çoğaltmayı düşünüyorum |
|
|
|
![]() |
|
|