View Single Post
Eski 28-05-2015, 11:15   #562
bay tömürcek
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gokcegokce Mesajı Göster
Teşekkür ederim Tömürcekcim. Senin küpelilerden ne haber halen açmadı mı? Benim diğer küpelerde tık yok. Sardunyalarım beni en mutlu edenler. Bence balkona sakızlar pek yakışıyor. Bahçem olsa klasik sardunyalardan edinirdim ama balkonda bence mutsuz oluyorlar. Bodur cinsleri bile sakızlar kadar çok çiçeklenmiyor gibi geliyor. Gül olduğundan şüphelendiğin sardunyan açtı mı?
Benim küpelilerim salon bitkisi olcaz biz diye grev yapıyolar hala tek tomurcuk yok. Dün akşam saksılarını büyüttüm dar geliyordu saksıları. Sabah güneşine aldım 1 haftadır ordalar bakalım işe yarıcak mı daha da olmazsa Kıymet'e yedircem onları Bende tanesi 1,5 liradan iki sakız aldım ikisi de gitti aynı çıktı ama renkleri güzel tatlı bir pembe Sardunyalarımın ceylanlarımın hemen hepsi aynı çıktı sinirden çıldırmak üzereyim. O gül sardunya diye şüphelendiğim de normal kırmızı çıktı. Zaten yerim yok bide bi çiçekten 4 5 renk oldu adam pat pat seçti poşetli torbaları abim biz bu işi yıllardır yapıyoruz hepsi farklı renk dedi Çok anlıyomuş gerçekten çiçekten.

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön