Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mucip gürbüz
Arkadaşlar ben mum çiçeği çok yetiştirdim ancak pazarlayamadım şimdi elimde 50 adet kadar var boyları 30 cm ile 2 mt arasında türkiyenin çarpıklığı işte burda biz çiçekçiler sanayii bakanlığına bağlıyız ama mualesef hollanda gibi sanayii muamelesi görmüyoruz. hollandadan yazan arkadaşın belirtiği fiatlara göre bizler satış yapabilsek üretim miktar ve kalitemizi onlardan daha iyi yapacağımıza inanıyorum sektör can çekişiyor. hoya isteyenlere hediye edebilirim. hoşçakalın.
|
Sayın Mucip Gürbüz, size de aramıza hoşgeldiniz demek istiyorum. Bahsettiğiniz üzere mum çiçeği malesef günümüzde hakettiği ilginin pek azını görüyor. Hatta neredeyse unutulmak üzere. Birçok çiçekçi hoyanın ne olduğunu bilmiyor, mum çiçeğinin adını ise sadece duymuş. Forumu okursanız göreceksiniz ki buradaki arkadaşların çoğu, çocukluğundan kalma bir sevgi ile hoya bitkisini edinme çabasına giriyorlar.
Ancak burada birçok hoya tutkunu arkadaş var, bu nedenle hoyalarınıza yoğun bir talep geleceğinden emin olabilirsiniz. Sizin gibi bu işi meslek olarak yapan uzmanlarımızdan çok şey öğrenebileceğimizi düşünüyorum.
Bir de müsade ederseniz bir hatırlatmada bulunmak istiyorum.
Burada kendinizi tanıtırsanız tüm arkadaşlar sizinle tanışmış olurlar. Ayrıca dikkat ederseniz arkadaşlar forumda Türkçe yazım ve imla kurallarına dikkat etme hususunda özel bir gayret gösteriyorlar. Sizlerin de hassasiyet göstereceğinizden şüphem yok. Tekrar hoşgeldiniz, selamlar, sevgiler.