View Single Post
Eski 29-03-2015, 20:46   #539
Yaylacı
Ağaç Dostu

Yaylacı's Avatar

Giriş Tarihi: 02-09-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sayın Yaylacı; merhaba hoşgelmişsiniz. 'Bitkilerimi kaybettim, tüm gördüğünüz o güzellikler şimdi yok' inanın üzüldüm. Biliyorsunuz benim de kendime ait bir bahçem yok, balkonum hiç güneş almıyor ortak alanlara dikiyorum; bazen sinirleniyorum kızıyorum yok tamam artık ekmeyeceğim, dikmeyeceğim, ilgilenmeyeceğim diyorum ama bir bakıyorum elimde su bidonu, kürek, ellerim çamur içindeyim. Bizler Rabbim geri koymasın inşallah; çiçeksiz, topraksız duramayız. Onun için de sanki yorumunuzu okurken sürprizinizin bahçeli bir ev olabileceğini düşündüm. İnşallah haklı çıkarım, gönlünüze göre inşallah Sayın Yaylacı.
Teşekkür ederim Sayın Yeni Gine, güzel tahmin ettiniz, belki ev değil ama bir arazi ve yeni yerleşim yeri olabilir. Planımda İstanbula yakın bir yerde bir arazi parçası var herhangi bir aksilik çıkmazsa hayallerim orada gerçekleşecek.
Biz insanlar topraktan doğadan geldik, topraksız yapamayız, bitkisiz yapamayız. Şu beton yığınları arasında insanlığımızı unutuyoruz, şehir yaşantısı demek bir okyanusun ortasında ne tarafa gideceğimizi bilememek demektir bana göre. Artık yönümü belirlemem gerekiyor, aynı düşündüğünüz gibi ne kadar kızsak ne kadar uzaklaşmak istesek bitkisiz olmuyor, toprak bizleri çekiyor.
Küçük te olsa birkaç bitki bu sayfalara ekleyeceğim, birkaç kelime yazacağım, bilgilerimi paylaşmayı isterim.
Görüşmek üzere, saygılar, selamlar efendim....

Yaylacı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön