Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe
Sevgili akçabardak sevincinizi okuyunca inanın bana da geçti elektriğiniz ben de sizin kadar sevindim mutluluğunuza.
Bazan hatalı cümleler kuruyoruz ya bu nasıl bir hastalıktır falan gibi.. yok anam yok bu hastalık değil hatta şifa..Bizlere bu saatten sonra bu coşkuyu sevinci ne yaşatabilirdi ki.
Adrenalin bu adrenalin işte kargolar geldi, işte çimlendi aman fideler büyümedi, yağmur yağdı güneş doğdu...hep heyecan halindeyiz. Benim de son ekim domateslerimde 5-6 sı lale gibi başını eğerek çimlenmiş sabahtan beri on defa açıp baktımsa az.
Ne güzel ya. Bir tohumu canlandırmak, üretmek hem de ruhumuza şifa..sevabı çok büyüktür inşallah biz de kazanırız.
Rizomlarınızı çiçeklenmiş haliyle görmeniz dileğiyle..
|
Sevgili asmalıtepe ne güzel biribirimizin sevincini, mutluluğunu bu denli yaşamak, yaşatmak gerçekten insana ilaç gibi geliyor, çok teşekkür ederim mutluluğumu paylaştığınız için.
İki gündür ben de tohumlarımı ekmekle uğraşıyorum, dün biber tohumlarımı ektim, dediğiniz gibi onlarla uğraşırken nasıl heyecanlanıyoruz, hayırlısıyla biberlerden başladık, bu gün kargolar da gelince heyecan iki katına çıktı.
Bundan sonra dediğiniz gibi çimlendiler mi, büyütebilecek miyim telaşı başlıyor onlar bizim çocuklarımız oluyor artık, çimlendikten sonra hadi dışarı çıkar hava alsın, güneş alsın gece serin diye akşam içeriye taşı... o kadar uğraştan sonra emeklerimizin karşılığını da alaınca daha da mutlu oluyoruz.
Rizomlarımın çiçeklendiklerini inşallah hep beraber görürüz. Selamlar saygılar