View Single Post
Eski 25-02-2015, 17:33   #135
münevver48
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
Ben normal sarmaşık sandım sevgili Münevver48 ,keşke bu konuşmayı geçen yıl yapsaydık . Evin önünde bir kolon var cletamisler oraya çok yakışırdı . oraya iki tane sarmaşık gül ektim . kırmızı ve beyaz uzadıkların da o kolona dolansınlar diye .Doğru söylüyorsun tohumdan baya zor olur .
Aslında leylandiler büyüdüğünde komşumla sadece arka bahçede görüşebilecez o yüzden iyi olmadı. .Bende çiçekli bitkileri çok seviyorum .En çok senin fırça çalına bitiyorum ,maşallah .Acaba köklerini koruyabilirmiyim donlardan alıyım diye düşündüm . Kışın öldüğü için hep minik kalacak . Gönül hepsini yetiştirmek istiyor . Sizde kuraklık bizde soğuk ,En şanslı karadenizli arkadaşlar galiba .sevgiler
sevgili aleydi, fırça çalısı çok güzel bir çalı üzerinde çiçekleri eksilmiyor.ama ak deniz iklimine daha uygun. sizin orada olur mu bilemem. ama soğuğa dayanıklı çalı türlerini araştırabilirsiniz. kartopu gibi, bakın en güzel rehber çevrenizdeki parklar olabilir ve sitedeki eskişehirli arkadaşların bahçelerini gezebilir yorumlarından faydalanabilirsiniz.ben size SDurul'un bahçesini ziyaret etmediyseniz öneririm. ne tür bitkiler dikilmiş gözlemlerseniz işiniz daha kolay olur. gerçekten bende karadenizli arkadaşların yerinde olmak isterdim.bizde elimizdekilerle idare etmesini bileceğiz sevgiler

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön