![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
Ben normal sarmaşık sandım sevgili Münevver48 ,keşke bu konuşmayı geçen yıl yapsaydık . Evin önünde bir kolon var cletamisler oraya çok yakışırdı . oraya iki tane sarmaşık gül ektim . kırmızı ve beyaz uzadıkların da o kolona dolansınlar diye .Doğru söylüyorsun tohumdan baya zor olur . Aslında leylandiler büyüdüğünde komşumla sadece arka bahçede görüşebilecez o yüzden iyi olmadı. .Bende çiçekli bitkileri çok seviyorum .En çok senin fırça çalına bitiyorum ,maşallah .Acaba köklerini koruyabilirmiyim donlardan alıyım diye düşündüm . Kışın öldüğü için hep minik kalacak . Gönül hepsini yetiştirmek istiyor . Sizde kuraklık bizde soğuk ,En şanslı karadenizli arkadaşlar galiba .sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
Kartopu ektim sevgili Münevver48 .Çiçeklenmesi çok güzel ,fakat uzun sürmüyor . Bahçem büyük ve kışın çektiğim için fotoğrafları ,ağaçlarda büyümediği için çok boş görünüyor .Hatta gezmeye gelen dostlar bile ıhlamur eksene , iğde eksene diyorlar . Aslında çok ağaç var ama fark edilmiyor ![]() Eskişehir de hiçbir yerde bengovil , fırça çalısı , selluka ,yasemin , ortanca görmedim . Sizin bahçeye ektiğiniz çiçekleri biz saksıya ekip . Sardunya dahil kışın eve alıyoruz .O yüzden soğuğa en dayanıklı gül ekebiliyoruz bolca. Mevsimlik çiçekleride her yıl yaniden ekiyoruz. Eskişehir' hakkında ne biliyorsunuz , gördünüz mü bilmiyorum . Belediye başkanımız şehrimiz için çok çalışıyor . Özellikle park ,bahçe ve peyzajla , Eskişehir'i bir Avrupa şehri görünümüne kavuşturdular . İç Anadolunun aydınlık yüzü Eskişehir . İklim olarak soğuk ama İnsanları hoşgörülü ,aydın. Bir ara şehrimin fotoğraflarını da paylaşıcam inşallah ![]() Eşim diyor sen ağaçlar nette böyle dolaşamaya devam edersen ,korkarım yakında İzmir ' e taşınalım diye tutturursun ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|