View Single Post
Eski 25-02-2015, 14:55   #1
aleydi
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster
sevgili aleydi, gerçekten clamatis denemek istiyorsanız hiç tohumla uğraşmayın.fidanını alınız.internet den satış yapan siteler var.bende kafamı bayağı takmıştım. aklımda -20 lere kadar dayandığını okumuştum.üsten kurusa bile köklerinden tekrar patladığı yazıyordu.siz türlerine göre seçersiniz çok güzel türleri var. siteyi iyice bir inceleyin. benimki bir fikir.sarmaşık diye ben clematis den söz etmiştim.eminim leydandin lerde çok güzel olurlar fakat zamanla sıkıcı olmazlarmı diye düşündüm.hani çiçekli bitkiler daha bir hareketli oldukları için diyorum.tabi siz leylandinlerinde dibini de hareketlendirebilirsiniz.mevsimlik çiçeklerle sevgiler.

Ben normal sarmaşık sandım sevgili Münevver48 ,keşke bu konuşmayı geçen yıl yapsaydık . Evin önünde bir kolon var cletamisler oraya çok yakışırdı . oraya iki tane sarmaşık gül ektim . kırmızı ve beyaz uzadıkların da o kolona dolansınlar diye .Doğru söylüyorsun tohumdan baya zor olur .
Aslında leylandiler büyüdüğünde komşumla sadece arka bahçede görüşebilecez o yüzden iyi olmadı. .Bende çiçekli bitkileri çok seviyorum .En çok senin fırça çalına bitiyorum ,maşallah .Acaba köklerini koruyabilirmiyim donlardan alıyım diye düşündüm . Kışın öldüğü için hep minik kalacak . Gönül hepsini yetiştirmek istiyor . Sizde kuraklık bizde soğuk ,En şanslı karadenizli arkadaşlar galiba .sevgiler

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön