View Single Post
Eski 11-02-2015, 21:48   #1934
A_NOMAD
Ağaç Dostu
 
A_NOMAD's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-12-2013
Şehir: istanbul
Mesajlar: 5,471
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
Burada okuduklarımdan yola çıkarak yaptığım enzim . Esmer şeker yerine ,hurma kullandım . Robottan geçirmedim peynir suyu ,mor lahana ,yumurta kabuğu ,muz,ekmek parçası diğerinde elma ve portakal kabukları var . yaklaşık 15 günü geçti . Balonlarda bir sönme yok . Hata yaptığım bir nokta var mı . Ben o kadar sık çalkalamadım .Kötü bir koku almıyorum . Ne kadar daha beklemem gerekir kullanmak için
Elinize sağlık...

Kullandığınız peynir suyu umarım tuzsuzdur, bu çok önemli.

İdeal olgunlaşma süreleri yanlış anımsamıyorsam 45 gün ile 3 ay arası...

Her gün çalkalamalısınız

A_NOMAD Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön