View Single Post
Eski 08-01-2015, 16:01   #1548
mrcds
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 22-11-2014
Benim kişisel husumetim olmaz...olması da mümkün değil...Sadece yazılanlara göre hareket ettim sayalım....

Birileri söyledikleri ile çelişiyor...

Diyorum ya Mehmet Demirel her şeyi yazmış...Orada yazılanlara cevap vermek yerine birisi benim o ürünleri yapan kişi olduğumu söylemesi ayrı bir tartışmaya neden olmaya çalışmasıdır...

Ki bu hiç de etik ve ahlaki değil...

Kardeşim kullandıysan adamın ürününü kullandın...Yiğidi öldüreceksin hakkını yemeyeceksin...

Senden hesap soran yok,her hangi bir şey talep eden yok...

Bana kalırsa yavuz hırsız suç bastırır derler ya;onun gibi bir şey...

konu bahse olan kişi eyvallah edip cevap bile vermiyor...Sadece bizim gibiler yorum yapınca da ' vay sen osun şusun busun...'''yanlış olan bu...

Varsa kardeşim uygulamaların sonuçlarını paylaşırsın....Haa eğer 52 sayfa bir ürün konu olmuşsa;öve öve bitirilememiş ise;bunun da o güzel sonuçlarının fotoğrafları da olmalı değil mi?

Bakıyoruz iyi de fotoğraf yok kötü de...

Ben de anlamadım...

Yok kıyaslayalım yok şu yok bu....Kardeşim 2008 den bu güne kadar hiç mi alınan sonuç yok...Ya da büyük bir ihtimalle bura da deneyenler neden paylaşmadılar...

Bu kadar ciddi ciddi yaygara koparanlar demek ki sonuç alsalar daha şaşalı paylaşırlardı diye düşünüyorum...

Sirke ve şekeri unutmazsak...Bu gün de o dikkatimi çekti...Sirke ve şeker ne amaçlı kullanıldı ya da kullandırıldı?..

Vallahi çok ilginç..

Ya adam gülerler yahu...Sirke ve şeker neden kullandırılması sağlanır?..

Eğer koskoca bir ürünün arkasından sirke ve şeker kullanılıyorsa inanın merak etmemek elde değil...

Bu yazıları yazarken adeta kahkaha ile gülüyorum....

Biri de onaylamış...''Evet bana da kullandırdılar.'' diye...

Ya bu kadar mı insanları küçük görüyorsunuz?Bu kadar mı insanlar ile dalga geçilir?..Sadece çok ayıp...ve bu ayıba rağmen halen bir şeyler yazabilecek kadar da pişkinlik.

Sadece pes...Selahattin bey mesleğiniz ne bilmiyorum ama...

Bu duruma sadece pes denir...Başka bir şey denmez.

mrcds Çevrimdışı   Başa Dön