View Single Post
Eski 19-07-2007, 00:29   #5
Sebahattin Sargın
Ağaç Dostu
 
Sebahattin Sargın's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-12-2006
Şehir: Sakarya
Mesajlar: 4,157
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sebahattin Sargın Mesajı Göster
Sevgili malina yeşil biberler haşlanmadan dondurulabiliniyor.Fakat haşlamak ve ondan sonra soğuk suya tutmak bakterileri,küfleri ve çeşitli mikroorganizmaları gıda maddesinden uzak tutuyor.Bu sizin için daha yararlı.

Haşlamanızı bu yüzden istedim sevgili lahika. Sizin yaptığınız usulde sağlınız açısından zarar teşkil edecek bir durum görmüyorum. Ancak bir daha ki sefere haşladıktan sonra dondurmanız gıdanın daha uzun süre dayanmasını sağlıyacak, hemde daha sağlıklı olacak. Sevgilerimle....

Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön