agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni35Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-07-2007, 00:29   #5
Ağaç Dostu
 
Sebahattin Sargın's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-12-2006
Şehir: Sakarya
Mesajlar: 4,157
Galeri: 345
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sebahattin Sargın Mesajı Göster
Sevgili malina yeşil biberler haşlanmadan dondurulabiliniyor.Fakat haşlamak ve ondan sonra soğuk suya tutmak bakterileri,küfleri ve çeşitli mikroorganizmaları gıda maddesinden uzak tutuyor.Bu sizin için daha yararlı.

Haşlamanızı bu yüzden istedim sevgili lahika. Sizin yaptığınız usulde sağlınız açısından zarar teşkil edecek bir durum görmüyorum. Ancak bir daha ki sefere haşladıktan sonra dondurmanız gıdanın daha uzun süre dayanmasını sağlıyacak, hemde daha sağlıklı olacak. Sevgilerimle....

tener beğendi.
Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025