View Single Post
Eski 02-06-2014, 08:40   #271
ateşkaptan
Ağaç Dostu

ateşkaptan's Avatar

Giriş Tarihi: 01-12-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi alitezel Mesajı Göster
Sayın ateş kaptan öncelikle iyi geceler ben bu gece ilk besin sülüsyonumu sizin paylaşımlarınız sayesinde hazırladım. Şimdi değerli kaptanım A tankı : kalsiyum nitrat : 125 gr demir : 3.5 gr B tankı : magnezyum sülfat :100 gr potasyum sülfat :34 gr mono potasyum fosfat :55 gr mikrolar : borikasit: 102 ml mangan : 63 ml çinko : 25 ml bakır : 40 ml sodyum molibdat: 33 ml her iki tankında 2.5 litreye tamamladım bu sizin 3 lü domates formülünün 2 evresi dört e böldüm 250 litrelik nihai besin için hazırladım 10 litre için 100 ml A 100 ml B ilave edip besleme yapma niyetindeyim sülüsyonu seyretmek amacıyla böyle yaptım gözle görülür bir yanlış varmı birde demir diğer elementlerden çok dominant gibi sanki ne kadar seyreltsende hep aynı bu normal mi teşekkür ederim. Saygılar...
Üç aşamalı üç adet domates eriyiği formülü var, İki adedi kış için, bir adedi yaz için.(178 no'lu mesaj) Sanırım yaz için olanı dikkate aldınız. Oradaki değerleri 4 de bölüp, A ve B stok eriyiği hazırlarsanız 250 litrelik tank için bir defalık eriyik hazırlamış olursunuz. Siz stok ları 2.5 litrelik pet'e hazırladıysanız, eriyik daha da yoğunlaşmış olacaktır.

Ancak; 10 litre tank için Stok A ve Stok B den 100 er ml almanız fazla olacaktır.25 er ml almanız yeterli olacaktır.

ateşkaptan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön